HTML

Friss topikok

Nicole Richie ismét terhes ?

2008.07.08. 09:13 bellini

Ismét babát hordhat a szíve alatt Nicole Richie. A 26 éves híresség már nagyon szeretne egy kistestvért öt hónapos kislányának, nyilatkozta Richie egyik jóbarátja a sajtónak.

"Nicole nagyon szeretne egy kistestvért Harlownak. Nem szeretné ha a testvérek között két évnél nagyobb különbség lenne, hogy jó barátok lehessenek." - nyilatkozta a sztár barátja a Star magazinnak.

Nicole Richie, aki azután vált híressé, hogy megjelent a Simple Life nevű sorozatban, barátnőjével, Paris Hiltonnal együtt, nemrég egy igencsak kismamáknak tervezett ruhában járt kelt.

"Nem volt egy hagyományos, Nicole által hordott ruha. Általában testhezálló ruhákat hord. Emellett elhagyta a magassarkú cipőt is." - nyilatkozta egy szemtanú.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9558344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása