HTML

Friss topikok

M2: olimpiai főpróba vízilabdázóknak

2008.07.02. 12:54 bellini

Több olimpiai ellenfelével is megmérkőzik a magyar férfi vízilabda-válogatott a pénteken induló málagai Európa-bajnokságon. Női csapat könnyebb csoportba került. Az eseményt élőben közvetíti az m2.

 

Egy hónap van hátra a Pekingi Nyári Olimpiai Játékokig, ahol felnőtt női és férfi vízilabda-válogatottunk is éremesélyes, ezért az olimpia éles főpróbájának is tekinthető a pénteken induló Vízilabda Európa-bajnokság. Július 4−13. között a spanyolországi Málagában megrendezendő Eb magyar vonatkozású mérkőzéseinek többségét – amelyekről a spanyol közszolgálati televízió közvetítést ad − főműsoridőben sugározza a Magyar Televízió 2-es csatornája. A kommentátor Mezei Dániel lesz. 

 

Az Európa-bajnokság csoportküzdelmein olimpiai ellenfelei, így a spanyolok, a montenegróiak és a görögök mellett a horvátokkal és a szlovákokkal mérkőzik meg férfi póló-válogatottunk, a hölgyek pedig az olasz, a francia és a görög csapatokkal lesznek egy csoportban.

 

Az olimpiai felkészülés hónapjaiban jelentős eredményeket ért el mindkét magyar válogatott: a férfiak a Szombathelyen megrendezett ING Kupa, a nők pedig a margitszigeti Széchy Tamás Uszodában megtartott MOL Kupa győzteseként indulhatnak a málagai megmérettetésre. Ettől függetlenül különösen izgalmas mérkőzésekre számíthatunk az Európa-bajnokságon, hiszen legerősebb ellenfeleink, így a férfiak esetében a horvátok és a spanyolok, a hölgyeknél pedig az olaszok nem versenyeztek az említett szombathelyi és budapesti tornákon.

A 2008-as Vízilabda Eb mérkőzések közvetítési rendje:
Július 4., péntek, 19.25 − Magyarország - Horvátország (férfiak)       
Július 5., szombat, 11.55 − Magyarország - Olaszország (nők)    
Július 7., hétfő, 19.25 − Magyarország - Montenegró (férfiak)    
Július 8., kedd, 14.55 − Női középdöntő    

Július 8., kedd, 20.55 − Magyarország - Spanyolország (férfiak)    
Július 9., szerda, 20.55 − Férfi középdöntő       
Július 10., csütörtök, 20.55 − Női elődöntő        
Július 11., péntek, 20.55 − Férfi elődöntő    
Július 12., szombat, 20.55 − Női döntő
Július 13., vasárnap, 20.55 − Férfi döntő

Szólj hozzá!

Címkék: tv sport olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63549477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása