HTML

Friss topikok

TINI TÁBOR 2008 - Fonyódliget - 2008.07.31.- 2008.08.03.

2008.06.16. 18:22 bellini

Meghívott sztárvendégek:
ANTI FITNESS CLUB, GROOVEHOUSE, LOLA, MARK, PUSKÁS PETI, TÓTH GABI, ALEXANDRA, BARBEE, IDIOT SIDE, KATUS ATTILA...


Az elmúlt években arra lehettünk figyelmesek, hogy a hazai könnyűzenei életben egy generációs váltás vette kezdetét. Fiatal új és sikeres produkciók jelentek meg a popéletben. A média egyre nagyobb figyelmet szentel a tini előadókra a kereskedelmi televíziókban, illetve a bulvár sajtóban is. A tini jelenség eredménye lett a rajongás újra a hazai előadókért. A TINI TÁBOR 2008 kezdeményezés egy régi hagyományt elevenít fel: a rajongói táborozást.

A tábor célja: A közönséggel való kapcsolattartás legközvetlenebb módja az előadók számára. A tinisztárok és együttesek bemutatása a táborban, ahol más oldalukról is megismerhetik őket a közönség. Fellépéseik alkalmával csak rövid ideig van módjuk találkozni a rajongókkal, a táborban viszont közelebbről ismerhetik meg őket. A tábor másik fontos eleme a kulisszatitkokba való beavatás: stylistok, illetve az ebben a szakmában dolgozó menedzserek, zeneszerzők adnak útmutatást az erről érdeklődőknek.

A tábor helye: a Somogy Megyei Gyermektábor - Balatonboglár és Fonyód között - közvetlenül a Balaton partján közel 17 ha-on terül el, 1300 m hosszúságban. Az alapítók és az építők a tábort gyermeküdültetésre hozták létre 1979-ben. Ma is túlnyomórészt gyerekek töltik meg. A tábor különlegességét jelentik egyebek mellett a közvetlen Balaton-parti, tágas, kellemes környezetben, 1,3 km hosszan elterülő sportpályák. Vonattal jól megközelíthető. (A fonyódligeti vasútállomástól a főbejárat 800 méter).

Elhelyezés: faházakban, teljes ellátással

Időtartama: 4 nap / 3 éjszaka

A táborban 12 éven aluli gyerekek csak szülői kísérettel vehetnek részt. A táborba jelentkezők felső korhatára 20 év.

A rendezők a táborban eltöltött időt kellemessé és szórakoztatóvá kívánják tenni a táborozóknak. Terveznek többek közt divattanácsadást, koncerteket, sportversenyeket, meghívott sztárvendégekkel interjúkat, közönségtalálkozókat, egyéb érdekes feladatokat a tinisztárokkal közösen, programokat például Szabó Zé segítségével, aki többek közt Marknak, Tóth Gabinak, az Anti Fitness Clubnak is írt dalokat. Ilyen és ehhez hasonló egész napos foglalkozások és a tini előadók folyamatos jelenléte a táborban garancia arra, hogy minden tizenéves jól érezze magát.

Részvételi díj egyéni utazással: 19.900 Ft

Jelentkezés: tabor@goldrecord.hu

További információ: www.tinifesztival.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hír fiatalok tini

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12524178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása