HTML

Friss topikok

Az új tinisztárok fergeteges bemutatkozása a Bravo Otto díjkiosztón!

2008.06.12. 21:10 bellini

2008. június 7-én a BRAVO Otto gálán melegítette be a közönséget az IdiotSide zenekar és Barbee. Mindkét elõadó számára örökre emlékezetes marad ez a dátum, hiszen óriási hangulatot csináltak. Nagy várakozás elõzte meg az eseményt, és a rossz idõ ellenére is több ezren voltak kíváncsiak a díjátadóval egybekötött rendezvényre. A két új elõadó rendkívül felkészülten, profihoz méltó módón állt színpadra, és a hatalmas siker sem maradhatott el. Az IdiotSide és Barbee megérkeztek a magyar zenei életbe.

Már délután gyülekeztek a tinédzserek az esti gálára a színpad elõtt, pár órával az eseményt megelõzõen már tömött sorok álltak. Az IdiotSide és Barbee elsõ bemutatkozására is sokan kíváncsiak voltak. Az IdiotSide várakozáson felül teljesítve rendkívüli módon felpörgette a közönséget, és punk-rock zenei stílusuk elnyerte a jelen levõk osztatlan sikerét. Amit ilyen jellegû rendezvényen ritkán láthatunk, az a BRAVO Ottón megtörtént: a tinédzserek az IdiotSide dalaira pógózásba kezdtek, ami nagy feltûnést okozott sokak számára, és nagy látványosságnak számított.

A mûsor része volt az új tinisztár, Barbee elsõ bemutatkozása is . Az "I Love Rock and Roll" címû dalt adta elõ közösen a fiúkkal, ami fokozta a hangulatot. Barbee produkciója után a nézõtéren hangosan skandálták az ifjú énekeslány nevét a színpadról való távozásakor.

Az IdiotSide félórás mini élõkoncertje az egykori "99 Luftballon"-nal zárult a saját felfogásukban.A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a közönség ráadásra buzdította a srácokat. Barbee-t és az IdiotSide-ot bemutatkozásuk után fotósok hada vette körül, és persze szép sorban adták az interjúkat is a jelenlévõ televizós társaságoknak. Az IdiotSide autogramosztásánál hosszú sorokban álltak a tinédzserlányok tömegei. A srácok bevallása szerint soha nem adtak még életükbe ennyi autogramot.


Barbee is hasonlóképpen érezhetett, hiszen legalább 200-300 alkalommal írta le a nevét aznap este. Az ifjú énekeslány egyébként nagyon meghatódott a közönség fogadtatatásán, pár órával bemutatkozása után kezdte felfogni a történteket, amikor bizony könnyet csalt a szemébe a boldogság érzése.

"Másfél hónappal ezelõtt csak ábrándoztam ilyen dolgokról. Úgy érzem, valóra vált az álmom. Ilyen rövid idõ alatt annyi minden történt velem... Olyan emberekkel dolgozom együtt és olyanok készítenek velem interjút, akiket eddig csak a tv-bõl láttam. Pont egy évvel ezelõtt, ezen a díjkiosztón nézõként voltam jelen, és kértem autogramot másoktól. Furcsa érzés, hogy most én adokautogramot másoknak. Szinte el sem hiszem, ami történik velem" - nyilatkozta Barbee.

A hölgyet rendhagyó módon az interneten fedezte fel jelenlegi producere, Bognár Tibor. Barbee - felfedezése óta - sok e-mailt kap fiatal énekesektõl, zenekaroktól, hogy hitet ébresztett bennük kitartása, lelkesedése és internetes "ötlete". Leveleikben azt írják, hogy õk is hasonlóképpen tesznek, és bíznak abban, hogy hamarosan rájuk is köszönt a szerencse. A netes felfedezettnek pedig eddigi pályája igazi mesébe illõ sikertörténet, aminek a jelek szerint lesz folytatása, hiszen tehetségét már bizonyította...

Szakmai berkekben elismerõen nyilatkoztak bemutatkozásuk után az újoncokról, és nagy karriert jósolnak nekik. Barnee (IdiotSide) és Barbee elõadásmódját és hangját sokan dicsérték. Barbee-t több alkalommal a fotósok vették körül, aki profi tinisztárhoz méltó módon pózolt számukra. A fiatalok ígérik: a folytatás nem marad el, a nyár folyamán több alkalommal koncerteznek élõben országszerte.

Barbee tehetsége és szépsége sokak számára szimpátiát keltett, rövid idõn belül nagy táborra tett szert. Barbee egyébként az énekelés mellett nagyon szeret írni is, ami a hobbijának is mondható. Különleges fogalmazásmódja sokakat megindított, ennek pedig hamarosan az egyik legnagyobb internetes portál ad helyet önálló blog formájában, rendszeresen. Mindkét elõadó gõzerõvel stúdióban dolgozik, önálló dalainak elkészítésén. Az IdiotSide dalainak elkészítésében Tóth Tibi (Hooligans) segédkezik. Barbee sem panaszkodhat, hiszen a szakma krémje írja dalait. A nyár folyamán elsõ videoklipjeiket is láthatjuk a zenecsatorna mûsorán. 2009-ben pedig minden bizonnyal már a különbözõ díjkiosztók jelöltjei között olvashatjuk neveiket...

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény magyar rendezvény sztárok celebek díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39517247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása