HTML

Friss topikok

Bagi Iván intézetbe megy

2008.05.22. 12:58 bellini

Bagi Iván tanítani szeretne. A humoristának június elején megjelenik legújabb könyve, a Kiszorított élet, amely nemcsak a médiában eddig eltöltött éveiről szól, hanem azokról az esztendőkről is, amelyeket árvaházban élt meg. Iván a főhős sorsában újraélte saját, gyökértelen múltját, ezért úgy döntött, hozzá hasonló sorsú gyermekeken segít, irodalom szakkört tart egy nevelőintézetben.

Bagi Iván új könyve a képzelet szüleménye, de a szerző valóságos élményeire támaszkodott, amikor idén januárban megírta a Kiszorított életet. A szerző nemcsak a médiában töltött éveit szőtte bele a regénybe, hanem azokat a sokszor nyomasztó esztendőket, amelyeket árvaházban töltött.

Azt az érzést szerettem volna visszaadni, hogy milyen volt gyökértelenül felnőni. Ezzel kapcsolatban van tapasztalatom… Szeretnék adni valamit azoknak a gyerekeknek, akik hozzám hasonlóan nehéz sorsúak.”

Iván elhatározta, irodalom szakkört tart egy árvaházban, olyan gyerekeknek, akik tehetségesek, de nincs esélyük kibontakozni.

„Az állami gondozott gyerekek között vannak nagyon tehetségesek, ők valahogy érzékenyebbek, jobb a megfigyelőképességük, fogékonyabbak azáltal, hogy nem áll mögöttük szerető családi háttér. Úgy gondolom, hogy tudok nekik mit mondani. Bármelyik olyan intézetbe elmennék, ahol 15 éven felüli gyerekek vannak. Szeretnék felkérni sztárokat is arra, hogy segítsenek nekem, bár tudom, hogy a jó ügy mellé nehéz embereket állítani. Csernus Imrére számítok, mert vele jóban vagyok, de bárki jelentkezését szívesen veszem.”

Bagi Iván nemcsak beszél arról, hogy segítene, konkrét tervei vannak. Könyvkiadójával nyáron Erdélybe látogatnak, egy szerzeteshez, aki utcagyerekeket fogad be.

Iván regénye, a Kiszorított élet a Masszi Kiadó gondozásában jelent meg.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51482263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása