HTML

Friss topikok

SZEIFERT A VIVA INTERAKTÍVBAN ÉS A COOL TV MÛSORÁN!

2008.05.21. 10:01 bellini

Alig 48 óra leforgása alatt Szeifert két televíziós mûsor meghívásának is eleget tesz: a népszerû DJ csütörtökön délután 3-ra a VIVA Interaktív stúdiójába érkezik, hogy beszéljen "Senses" címû új mixlemezérõl, majd szombat délelõtt a COOL TV képernyõjén láthatjuk.

Csütörtökön 15 órától Szeifert a VIVA TV élõ adásának vendége lesz. A magyar zenecsatorna mûsorvezetõje "Senses" címû új mixalbuma kapcsán fog beszélgetni a DJ-vel. A korong pár hete látott napvilágot, és óriási sikernek örvend mind a trance, mind a mai modern klubzenék kedvelõi körében. Szeifert a napokban elsõsorban aktuális korongjának népszerûsítésével tölti idejét, ennek a promóciós aktivitásnak a keretén belül látogat el a VIVA Interaktív élõ adásába is.

Ezt követõen május 24-én, szombat délelõtt 10-tõl 13:30-ig a COOL TV-ben tûnik fel Szeifert. A COOL WEEKEND címû mûsorban mind DJ-ként, mind pedig beszélgetõpartnerként vesz részt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene tv dj celeb magyar sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55480103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása