HTML

Friss topikok

Kylie Minogue Budapesten

2008.05.15. 12:56 bellini

Ma este telt ház előtt lép fel Kylie Minogue. Az énekesnő információink szerint 310 millió forintért énekel két órán keresztül, majd pénteken egész nap Budapesten tartózkodik. Saját orvosát hozza magával, de a honi szervezők is biztosítanak rohammentőt, ha a rákból felgyógyult sztár esetleg rosszul lenne.

Érthető, hogy Kylie Minogue miért mosolygott olyan nagyon, amikor elkezdte X2008 nevű turnéját Párizsban. Információink szerint a Magyar szervezőktől 310 millió forintot kapott. Az énekesnő ugyanakkor meg is adja a módját a fellépésnek, hiszen káprázatos fellépőruháit Jean Paul Gaultier tervezte, csak a látványos színpad került 10 millió fontba.
Kylie profi stábbal dolgozik, a szállodafoglalást, a különleges kéréseket, és az orvosi ellátást is Kylie emberei intézték.
Az orvosi ellátás azért kap Kylie-nál kiemelkedő szerepet, mert torok- fertőzés és hangszálgyulladás miatt majdnem el kellett halasztani a turnét. Információink szerint még Prágában is gyengélkedett az énekesnő.
A rohamkocsi a legrosszabbra is felkészülve áll majd készenlétben – adta hírül lapunknak a koncertszervező cég marketing igazgatója, Márkus Éva.
Kylie ma délelőtt érkezik, és csak pénteken repül Bukarestbe.
Információink szerint a prágai koncert után az énekesnő egy kétszáz fős termet is lefoglalt a vendégei részére, születésnapját ünnepelte.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka koncert buli sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72470680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása