HTML

Friss topikok

Playboy-ban pózol Pokrivtsák Mónika

2008.04.24. 17:25 bellini

Hosszú éveket kellett rá várni, de megérte - Pokrivtsák Mónika mégis igent mondott a népszerű férfimagazin felkérésére. A műsorvezető pontosan a századik szám címlaplánya lesz.

Az ünnepélyes századik példányról mosolyog majd ránk Pokrivtsák Mónika - Nyolc éve csábítja a sztárt a nyuszis magazin, kétszer elutasító választ kaptak Mónitól. A műsorvezető most érzi úgy, hogy kívül-belül harmóniában van. Az elkészült fotósorozatot elegánsnak tartja, és nagyon tetszik neki - adta hírül a Blikk.

Pokrivtsák Mónika éveken át nem volt kibékülve a külsejével - Korábban dundibb volt, és nagyon szeretett volna megszabadulni súlyfeleslegétől. Amikor azonban nekiveselkedett, és belefogott a fogyókúrába, igen szigorúan fogta magát.

Sosem csábult el, ha egy kis nassolnivalóról volt szó, és keményen edzett is. Fogyása egyre szembetűnőbb volt. Olyannyira, hogy egy időben már sokan félteni kezdték: túlzásokba esik.

Való igaz, már aligha volt jó rá bármelyik korábbi ruhája. Mónika azonban határtalan örömmel vette a sikeres diétát, és amint tehette, lelkesen vásárolt új ruhatárat magának.

Valóban nagy siker, hogy rábólintott a fotózásra, hiszen bár mindig szexisen, csinosan öltözködött, Mónika még a merészebb daraboknak sem híve, nemhogy a lenge ruhás pózolásnak.

Nemrég alaposan felhúzta magát a Reggeli című műsorban, ahol egy, a divattervezővel való félreértés miatt igen kihívó, véleménye szerint hozzá egyáltalán nem illő ruhában kellett megjelennie....

Forrás: ma.hu

1 komment

Címkék: celeb bulvár sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr45440596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olahimre 2008.04.26. 20:36:41

Ne fárassz, ez nem az ő teste!!! Küldj arcképet én is megcsinálom photoshoppal!!!
süti beállítások módosítása