HTML

Friss topikok

Közeleg a nyár, nyit a Palace!

2008.04.23. 15:58 bellini

Bizserget a tavasz, melegebb szelek fújnak, érezni a nyár közeledtét. A Palace Dance Club nyitása a partiarcok számára is vitathatatlanul jelzi, hogy nyakunkon a várva várt évszak. Idén is a megszokott színvonalon, újra nagy nevekkel várja minden kedves vendégét az ezüstparti szórakoztató komplexum.

Ha eddig azt hitted, innentõl fogva a Palace már csak a trance-rõl szól, akkor hadd lepjünk meg egy kicsit. A 2008. május 11-én megrendezésre kerülõ nyitóbulin ismét igazi brit szupersztárokat köszönthetünk a Palace DJ pultjában. James Zabiela (UK) és a Way Out West (UK) duó minden vájt fülû igényt kielégít, igazi partimuzsikákkal pörgetnek pünkösd vasárnap egészen hajnalig a klub kerthelyiségében, a Gardenben.

James Zabiela a brit house és breakbeat világ egyedi jelensége. Szettjei szinte szétrobbannak a feltóduló energiától, a mellkasrezegtetõ basszusoktól és rafinált dallamvilágtól. Technikai tudása egyszerûen zseniális, nem véletlen, hogy a világvezetõ japán DJ-felszerelést gyártó cég Zabielát kérte fel technikai tanácsadójának. A terv bevált, lemezlovasok százezrei vásárolnak a virtuóz által kifejlesztett kütyükbõl. Mi pedig boldogan csápolunk, valahányszor a pultba áll a szõke, ugri-bugri James.

A Way Out West duó "Mindcircus" címû szerzeményével írta be magát a klubtörténelembe. A két szupersztár DJ-bõl - Nick Warren és Jody Wisternoff - álló "zenekar" az "Intensify" címû albumukkal hatalmasat tarolt a '90-es évek végén, melyrõl szinte minden zenét rongyosra játszottak a honi és külföldi house DJ-k. Hangzásuk összetéveszthetetlen, rendkívül dinamikus, ugyanakkor éteri és gyönyörû. Fellépésük kuriózum Magyarországon, így együtt már rég találkozhatott velük a hazai közönség.

Május 11-én tehát egy rendkívül erõs line-upot felvonultató nyitópartival vár mindenkit a siófoki Ezüstpart vezetõ szuperklubja, a Palace Dance Club.

Jegyek: elõvételben 3500 Ft, a helyszínen 4500 Ft.

Jegyelõvétel április 25-tõl:
Traffic Shop (WestEnd City Center, Mammut 1., Szeged Pláza)
Symbol Café & Lounge, 1036 Bécsi út 56.

Szólj hozzá!

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49438153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása