HTML

Friss topikok

DOBRÁDY ÁKOS: FÉNYÛZÕEN BULIZÓS

2008.04.15. 23:42 bellini

A nagy sikerû márciusi koncert után újra fergeteges bulit ígér Dobrády Ákos, aki új mûsorral lepi meg közönségét az április 19-i koncertjén, amelynek ismét a SYMBOL Budapest ad otthont.

Hogy miben lesz új és más ez az este? Errõl kérdeztük Ákost.

- Sok levél érkezett az elmúlt hetekben a közönségemtõl, amiben pozitív visszajelzéseket kaptam arról, hogy milyen jól érezték magukat a márciusi klubkoncerten. A nagy sikerre való tekintettel ezt a pörgõs, bulizós koncertet megismételjük. Azonban a zenekarommal erre az estére meglepetésekkel is készülünk. Megfûszereztük a koncertmûsort olyan dalokkal, amiket még soha vagy csak nagyon ritkán hallhattak tõlem az elmúlt idõben. Az, hogy melyek ezek a dalok, legyen meglepetés, de egyben biztos vagyok: együtt fogjuk õket énekelni. Azt üzenem mindazoknak, akik az unplugged mûsoromat kedvelik, hogy már nem sokat kell várniuk, mert májusban majd újra láthatnak bennünket egy igazi akusztikus koncerten. Addig is a bulié a fõszerep, és sok szeretettel várok mindenkit április 19-én a SYMBOL Live Music Clubba, ahol ígérem, jó kis estét töltünk együtt, és a zongorámat sem hagyom otthon! Te pedig ne felejtsd el elhozni a márciusi belépõjegyedet, mert akkor kedvezményben részesülhetsz!


Hallottuk, egy újszerû kezdeményezéssel is készülsz. Készítesz egy videoblogot a honlapodon. Milyen céllal jön létre és mirõl fog szólni?

- A videoblogot azzal a céllal indítom útjára rövidesen, hogyha kevesebbet hallani is rólam a médiában, a rajongóim akkor is tudjanak minden pillanatban arról, hogy éppen milyen újdonságon töröm a fejem, dolgozom-e új lemezem... Szeretném, ha betekintést nyernének a stúdiómunkálatokba, hogyan is folyik a munka a kulisszák mögött. Elsõ kézbõl értesülhetnek a magánéletem legfontosabb eseményeirõl, történéseirõl, változásairól. Legyen szó éppen új szerelemrõl, új barátságról, utazásról vagy kedvenc csapataim mérkõzéseirõl.

Az elsõ felvétel hamarosan megtekinthetõ a honlapomon a www.dobradyakos.hu/videoblog oldalon. Jó szórakozást kívánok, de elõbb találkozzunk április 19-én a Symbolban. A koncert elõtt 19 órától várok mindenkit egy közönségtalálkozó keretén belül egy kötetlen, baráti beszélgetésre!

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar koncert énekes buli sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57427527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása