HTML

Friss topikok

Impresseve lemezbemutató koncert a Főbe-Járatban

2008.04.03. 19:37 bellini

A januárban lezajlott médiaturnéjuk után nagyszabású lemezbemutató koncerttel rukkol elő a 2004-ben alakult Impresseve zenekar, akik tavaly Karácsonykor debütáltak első önálló nagylemezükkel Elveszett idő címmel.

A lemezmegjelenést követően teljes erőbedobással temetkeztek a munkába az Impresseve együttes tagjai 2008-ban. Az énekesnőt, Györfi Annát a zenekari próbák mellett folyamatos színházi szereplései foglalják le, hiszen szerepet kapott az Operettszínház most indult Abigél c. musicalében, illetve főszereplője a már nagy sikerrel futó Menyasszonytánc c. klezmer darabnak is. Kellemesen bársonyos énekhangja mellett a beszédhangjával is megörvendezteti a Született feleségek tévés sorozat nézőit Dylan magyarhangjaként, de számos szinkronszerepet vállal ezen kívül is folyamatosan. Az Impresseve zenekar egy teljesen új kihívás számára, nagyon kíváncsi a zenekar fogadtatására. Az énekesnő elárulta, hogy a rengeteg munka és felkérés teljesen kitölti a mindennapjait és a magánéletére már nem sok energiája marad.

Zsoldos Dániel, a zenekar alapító és ütőhangszeres tagja a zenekar folyamatos dolgainak szervezésével foglalkozik mindemellett különféle produkciókban vendégszerepel a legkülönfélébb műfajokban. Legutóbb a IX. Győri Nemzetközi Ütős Fesztiválon lépett színpadra, olyan zenészek kíséretében, mint Borlai Gergő (dob), Nagy János (zongora), Zsoldos Béla (vibrafon), a fesztivál sztárvendége pedig Miles Davis, George Benson vagy éppen Herbie Hancok legendás dobosa, Billy Cobham volt!

Torják Dávid gitáros, zeneszerző az Impresseve zenekaron kívül, saját együttesének, a Monophonic-nak az útját is egyengeti, melynek keleties hangzásvilága, megszólalása mindenképpen egyedinek mondható. Emellett zeneiskolában tanítja növendékeit és folyamatosan újabb műveket komponál.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67410134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása