HTML

Friss topikok

Döntsd el te, melyik legyen a No Thanx új slágere!

2008.04.02. 10:34 bellini

Nemrég dalszövegíró pályázatot hirdetett az ország elsőszámú tinibandája. A fiúk maguk sem hitték, hogy ilyen népszerű lesz az akciójuk, hiszen a várakozásokkal ellentétben 930 dalszöveg érkezett a zeneszöveg.hu oldalára. A továbbiakban a fiatal zenészeknek egy szakmai zsűri is a segítségére lesz abban, hogy kiválasszák a három legjobban sikerült alkotást, melyek közül az egyik felkerül a No Thanx május 28-án megjelenő új nagylemezére.

Az idei év legizgalmasabb versenye lassan a fináléjához közeleg. Március 30-ig küldhették el a magukban tehetséget érző és egy csipetnyi dalszövegírói vénával is megáldott jelentkezők az alkotásaikat a zeneszöveg.hu-ra. A szárnyukat próbálgató szövegíróknak segítsége is volt, hiszen Erik, a zenekar frontembere, miután horvátul felénekelte a dalt, egy profi szövegíróval kiegészülve videoüzenetben nyújtott segítséget a vállalkozó kedvűeknek.

A segítségnyújtásnak meg is lett az eredménye, hiszen április 7-ig majdnem ezer kreatív alkotást kell végigolvasnia a No Thanxnek, és ezek közül kell egy szakmai zsűrivel karöltve kiválasztaniuk a három legjobban sikerült mesterművet.

- Nagyon örülök neki, hogy ilyen sok dalszöveg érkezett, hiszen ez több mint a duplája, mint amire számítottunk – mondja Erik. – Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű dologunk, hiszen nehéz ennyi jó alkotás közül hármat kiválasztani.

Amint a zenekarnak és a zsűri megegyezik abban, hogy melyik három dalszöveg mérkőzzön meg egymással, Erik felénekli őket és felkerülnek a zeneszöveg.hu oldalára. Ezek után pedig már az internetes szavazók kezében van a döntés, hiszen április 27-ig leadott szavazataikkal ők döntenek arról, hogy melyik dal szerepeljen a No Thanx soronkövetkező sikervárományos albumán. A leginkább fülbemászó mestermű írója pedig amellett, hogy országszerte ismerté válik, komolyan anyagi elismerésben is részesül a szövegek utáni jogdíjakból.

Internetes szavazás: 2008. április 7 – április 20-ig
Eredményhirdetés: 2008. április 21.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar pályázat sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79407699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása