HTML

Friss topikok

Több ezer fókabébit öltek le Oroszországban

2008.03.13. 10:58 bellini

Tiltakozások sorára került sor a jégtáblák között. Híres művészek és sportolok gyűltek össze a Fehér Tenger partján, hogy tiltakozásukat fejezzék ki a bébifókák lemészárlása ellen.

Évente több mint 30.0000 bébifóka esik a gyilkos emberek áldozatává, mivel azok értékes prémjükre vadásznak. A legtöbb elejtett bébifókát Norvégiába exportálják.

Oroszország az egyetlen olyan ország, ahol hivatalosan is engedélyezik a bébifókák lemészárlását. Oroszország ismert személyiségei 335.000 aláírást gyűjtöttek össze, amiben a hatóságokhoz fordulnak és a barbár mészárlás tilalmát kérik.

Sajnos a petíció csak részben volt sikeres: a hatóságok csupán ideiglenesen függesztették fel a fókavadászatot. A Pomor régió lakói azzal védik meg magukat, hogy ez az egyetlen megélhetési esélyük.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr87379059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása