HTML

Friss topikok

A RIPPEL-TESTVÉREK KÖZÖS PRODUKCIÓJA CLAUDIÁVAL A LIPTAI CLAUDIA SHOW-BAN!

2008.03.11. 13:52 bellini

Rippel Feri (36) és Viktor (34) éppen csak hogy beteszi a lábát Magyarországra, máris Claudiánál kötnek ki. Felejthetetlenné teszik a TV2 esti talkshow-ját, hisz teljesen új oldalukról ismerhetjük meg õket.

Számos érdekesseget megtudunk a fiúkról a mûsorban, de a nevetés sem marad el, hiszen a a folyamatos csipkelõdés mellett a gyönyörû mûsorvezetõnõ is részese lesz a Rippel Produkciónak. Hogy mi is lesz az? Nézzék meg, és megtudják!

Tehát 2008. marcius 12-én, szerdán este 11 órai kezdettel kapcsoljanak a TV2-n a Liptai Claudia Show-ra, ahol a Rippel Brothers ismét elkápráztatja a közönséget!

A show után a testvérpáros azonnal indul Jakartába egy jótékonysági elõadássorozatra. Már most megígérik azonban, hogy errõl és egy újabb nagyszabású tervükrõl hamarosan beszámolnak.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53376016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása