HTML

Friss topikok

Horoszkóp a 2008 március 10. - 2008 március 17. időszakra

2008.03.10. 13:38 bellini

KOS (március 21. - április 20): Annak ellenére, hogy hétfőn eléggé zavarodottnak érzed magad, keddtől minden támogatást megkapsz, egymás után ér majd a szerencse. A szíved mélyén haragszol valakire, de sikeresen áthidalod ezt a problémát is. A hét vége felé bizalmas információt kapsz, amely első hallásra jónak tűnik. A hét végére a párod meglepetésben részesít.


BIKA (április 21. - május 20): Jelentős mértékben javul majd a párkapcsolatod, annak ellenére, hogy nem lesz annyira szenvedélyes, így is a kapcsolat egy új fázisba lépett, egyre stabilabbá vállik. Szinte naponta akadnak olyan események, amelyre pároddal mehetsz el.
Jelentős pénzügyi haszonban lehet részed családodnak és barátaidnak köszönhetően.


IKREK (május 21. - június 21): Egy sikeres projektet viszel véghez, vagy jelentős üzletet köthetsz, azonban ez kihat majd a párkapcsolatra. Néha csalódnak benned, ezért meg kell találnod az egyensúlyt karriered és érzéseid között.
A kedd kitűnő alkalom ami a karrieredet illeti, jelentős befektetésre kerülhet sor. Hétvégén családon belüli veszekedések merülhetnek fel.


RÁK (június 22. - július 22): Határtalan segítséget kaphatsz testvéreidtől, barátaidtól. A lényeg, hogy ne veszítsd el a reményt, és ne hátrálj meg a kisebb nehézségek előtt.
Kedvező hét következik ami a tanulmányokat illeti. A legkedvezőbb azoknak akik a tanügyben, vagy fiatalok körében dolgoznak.


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23): Érzelmi téren nagyon kedvező lesz ez a hét, nagy eséllyel találhatsz rá a párodra, ami egy hosszú kapcsolat kezdetét jelentheti. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz emlékezetes napokban lesz részed szerelmeddel.
Jelentős energiával rendelkezel, aminek köszönhetően befejezed elhanyagolt dolgaid. Ezek mellett sikeresen levezeted a kialakulóban lévő feszültségeket. Szeretetet adsz és kapsz e héten.


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23): Felejthetetlen napokban lesz részed a szeretett személy mellett. Az egyedülállók csütörtökön rátalálhatnak másik felükre. Fontos, hogy egész héten az megérzéseidre hallgass, anélkül, hogy figyelembe veszed mások tanácsait.
Figyelj magadra. Tégy kisebb utazásokat és vedd fel a kapcsolatot régi barátaiddal, akiket már rég nem láttál. Hétvégén meglepetésben lehet részed.



MÉRLEG (szeptember 24. - október 23):
A döntéseid amiket meghozol leginkább legyenek tettekre és információkra alapozva, mint tapasztalataidra. Érzelmi téren egy olyan emberhez vonzódhatsz, aki rég az életed része, de aki egy ideje eltűnt és most ismét visszatért. Az érzelem kölcsönös, de ha párkapcsolatban élsz, ez konfliktusokat vonhat maga után.
Rendkívül jó hét lesz a család látogatásokra.


SKORPIÓ (október 24. - november 22): A hét közepéig egy olyan ember véleményét kell kikérned akit nem igazán kedvelsz. Pénteken egy szerencsétlen munkahelyi helyzet jóra fordulhat, igazat adnak neked egy jelentős problémában, de ennek ellenére kellemetlenül érzed magad.
Hétvégére kapcsolatodat erősíted pároddal.


NYILAS (november 23. - december 21): Légy elérhetőbb ezen a héten, minden értelemben. Figyelj a diétádra, mert a rosszul választott étkezés gondokat vonhat maga után. Mindenkinek a kedvére teszel, mert azt szeretnéd, hogy rólad csak jókat beszéljenek. Tudod, hogy nem felelhetsz meg minden ember elvárásainak, egyesekkel egyáltalán nem kapod a közös hangot.


BAK (december 22. - január 20): Kis utazásoktól markáns ez a hét, több rokoni látogatásban lesz részed. A költözés lehetősége is felmerül ezen a héten. Az ingatlan befektetések kedvezően alakulhatnak ezen a héten. Több lehetőség is adódhat karrieredben , ezért légy figyelmes és aknázd ki a lehetőségeket.


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20): Több kellemetlen szituációval lesz gondod a héten. A családdal való kapcsolatod is egyre feszültebbé válhat. Úgy érzed muszáj kikérned egy közeli személy véleményét jövőbeni terveidről. Nehezebben érted meg magad a körülötted lévőkkel, azonban hétvége felé egy régi ismerős kérheti segítségedet.


HALAK (február 21.- március 20): Új lehetőségeken töröd a fejed, radikális változásokat tervezel munkádban. Beleuntál abba, hogy arra vársz figyeljenek fel képességeidre. Egyes Halak már megunták a mások irányítását, ezért a sarkukra állnak. Mindezek ellenére ajánlatos a nagy tervek elhalasztása, mert a büszkeségből hozott döntések, nem mindig lesznek racionálisak, így hajlamos vagy rossz döntéseket meghozni.

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76374189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása