HTML

Friss topikok

DJ ZOLA feat. VJ ZOLA de luxe Party - PREMIER!

2008.03.07. 12:50 bellini

2008. március 7-én, pénteken a budai Mammut II. 4. emeletén található Tabuban, 8-án, szombaton pedig a Budapesttõl mindössze 4 km-re lévõ maglódi Monroe Clubban mutatkozik be a közönség elõtt DJ Zola és VJ Zola közös zenei produkciója, a "de luxe Party".

DJ Zola 14 éve aktív résztvevõje a zeneiparnak. Dolgozott együtt Sterbinszkyvel, az õ nevéhez is fûzõdnek a "Queen of Chinatown" sikerei, remixelt Carl Coxnak is. VJ Zola a magyar VIVA TV legnépszerûbb mûsorvezetõje. 2008 januárjától a DJ/producer és a zenecsartorna arca közös prémiumprodukciót hoztak létre. Elsõ közös produktumuk a "Menekülj!" címû felvétel, mely február 8-án debütált a VIVA TV-n klip formájában. Az említett dátumon 4 remix (Matthew Industry, Deep Junior, Norah vän Zaax, Dom&Müller) is napvilágot látott a "Menekülj!" címû bemutatkozó anyagból.

Ezt követi most a nagyszabású élõ premier, amelyre ezen a hétvégén kerül sor hazánk két exkluzív klubjában, a budapesti Tabuban és a maglódi Monroe-ban. A partikra ellátogatók egy kitûnõ DJ Zola DJ-szett & VJ Zola live act (ének, gitár) fültanúi lehetnek, valamint VIVA Poparazzi forgatás, celebek, ajándék de luxe pezsgõk, ajándék limitált maxi CD-k és plazmák garantálják a mínõségi szórakozást. A Monroe Club és az Unicum Next jóvoltából további ajándékok és italakciók várnak rátok szombat éjszaka!

Az elõadók Herczeg Zoltán exkluzív ruháiban lépnek a DJ-pult mögé, illetve a színpadra. DJ Zola és VJ Zola technikai hátterét a Showtechnic Hungary biztosítja. Gyere el és légy részese egy (azaz két) feledhetetlen éjszakának! Ha lemaradsz, kimaradsz...

3 komment

Címkék: média zene dj magyar sztárok hírességek énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100369822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi 2008.04.07. 17:38:08

jók a képek

vivi 2008.04.22. 08:44:44

naon jó képek szerry zola
szeretlek

leviii 2008.11.16. 20:29:44

hyhy zolaa jo az ing nagyon hol lehet iylat venni???
süti beállítások módosítása