HTML

Friss topikok

Milliárdosak, de mégis koplalnak

2008.02.16. 10:09 bellini

 

Egyesek bevallják, mások igencsak tagadják, hogy súlyos táplálkozás zavarokkal küszködnek, annak ellenére, hogy testük árulkodik arról, nincs minden rendben testükkel.

Az anorexia igencsak súlyos betegség, eredményeként a kóros soványság lép fel.

Victoria Beckham három gyereket szült, de terhességei semmilyen jelet nem hagytak testén. Posh Spice soványabb mint valaha és egy alkalmat sem hagy ki arra, hogy fűzőt használjon, ezzel még jobban kihangsúlyozza soványságát. Ő maga vallotta be, hogy nem szereti testét és utál tükörbe nézni.

Az Ally McBeal sorozat egykori sztárja, Calista Flockhart is kóros soványságáról híres. Rossznyelvek szerint a színésznő már régóta az anorexia áldozata, ő azonban ezt sosem vallotta be nyilván, kinézetét mindig a fáradságra alapozza.

Nicole Richie januárba szülte első gyerekét, de bevallotta mielőtt terhes lett, hogy napokig éhezett azért, hogy alakját megőrizhesse. Nicole azonban rájött, hogy ez nem tesz jót egészségének és szakember véleményét kérte.

Christina Ricci már jó ideje bevallotta, hogy fiatalkorában az anorexia áldozatává esett. A színésznő azt is bevallotta, hogy egy film megnézése után  döntött úgy éhezteti magát.

2005-ben anorexia miatt került kórházba Mary Kate Olsen, aki több hetet is kénytelen volt az intézményben eltölteni. Azt nem tudni, hogy azóta helyrejött, de egy biztos, továbbra is igen sovány.

Angelina Jolie sosem vallotta be, hogy táplálkozás zavarai vannak, a telt idomokkal rendelkező színésznő egy időben igencsak lesoványodott, akkori állapotát a depressziónak tulajdonította, amit édesanyja elvesztése váltott kibelőle. Azóta Jolie ismét régi formájában domborít, bulvárinformációk szerint ismét terhes.  

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13341277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása