HTML

Friss topikok

Valentin Napi ajándékok High-tech kiszerelésben, avagy szeress high-tech-en

2008.02.08. 12:30 bellini

Mindegy, hogy tetszik vagy sem a Valentin Nap egyre nagyobb mértékben van jelen életünkben, függetlenül attól, hogy most ez már szinte csak az üzletről szól. Lehet, hogy már megvan az ajándékod a párodnak, de ha még nemvásároltál semmit, adunk néhány tippet, ami talán ötletesebb is lehet, mint az elmúlt évek ajándékai. A francia L` Internaute segítségével mutatunk be kilenc ötletes high-tech ajándékot.

1.Daisy Rock Guitare
Végy egy kis rockot és locsold meg sok sok szeretettel. Íme egy igencsak jó, semmiképpen sem hétköznapi Valentin Napi ajándék.
























2. Tulip Ego laptop
Ez a laptop akkor is tökéletes ajándék, ha barátnőd nem igazán találja fel magát az informatika világában. Ne azt nézd, hogy mit tud, hanem azt, ahogyan kinéz, sőt ha belegondolsz milyen jól mutatna egy jól kiválasztott cipővel...
























3. Ő az igazi ?
Ha meg akarod mérni egy pár összeférhetőségét, muszáj vásárolnod egy ebhez hasonló készüléket. Most kifejezetten egy olyan gadget-ről van szó, ami megmutatja mennyire férnek össze a fiatal párok.























4. Luxor fürdőkád
A két személyes, masszázsképes, LCD képernyős fürdőkád tökéletes ajándék lehet, amit máris kipróbálhattok a nagy estén.























5. Rózsamikrofon
A távkapcsolatok mindenki életét megnehezítik, annak ellenére, hogy most már az internet segítségével nap mint nap együtt lehetünk a szeretett személlyel. Azonban használd ki az alkalmat és vásárolj Valentin Nap alkalmából egy rózsamikrofont, és máris összeegyeztetheted a kellemest a hasznossal.
























6. Ladybag
A forradalmiasan új ötlet leginkább nőknek szolgál, de a férfiak is használhatják. Az intelligens táska emoticon leddekkel jelzi a táskában lévő hiányosságokat, ezek mellett a viselője kedélyállapotát is kimutatja.























7. Love Mouse

Manapság már az sem mellékes milyen egeret használsz. Ha valami hétköznapit rögtön add a macskának és vásárolj helyette egy trendi, mindenki által irigyelt darabot.























8. Buborék+habgeneráló
E prakikus kis kütyűvel mesterségesen habot és buborékesőt varázsolhatsz a fürdőszobába.























9. Kandy Duo
Az 512 vagy 1 GB-ás memoriakártya tökéletes ajándék mindkettőtöknek, egyik nálad, másik nála lehet.

2 komment

Címkék: blog ajándék blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12331124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigus 2008.02.08. 19:09:42

A fürdőkád tesztelésének alávetném magam szivesen...ki tart velem?

VeresPatti 2009.01.30. 11:04:19

ezek tök jó kis kütyük, kár, hogy a hazai webáruházakban ilyet nem kapni. Szerintem lenne rá 1-2 vevő.
Rózsa Gyurinak pont ilyen rózsa mikrofon illett volna a gáláns kérdésekhez. :)
süti beállítások módosítása