HTML

Friss topikok

Jól keresnek a keselyük Britney Spears nevével

2008.02.08. 09:51 bellini


















Az alig 26 éves Britney Spears, aki 17 éves kora óta kénytelen a showbiz kegyetlen kereszttüzében élni nap mint nap, a végleges összeomlás szélén áll.

Britney Spears neve mindenki számára ismert. Az amerikai énekesnő 2000 és 2005 között a zenei világ legjobban fizetett sztárja volt, akkor és most is szinte folyamatosan róla szólt a bulvársajtó. Manapság nem telik el olyan nap, hogy valami hír ne kerülne elő róla, sajnos a legtöbb negatív jellegű.

Az énekesnőnek elege lett a folyamatos felvételekből, koncertekből, fotósorozatokból, interjúkból és forgatásokból, de nehezére esik az is, hogy minden igyekezete ellenére sem tudja régi csúcsformáját visszahozni. A keselyük pedig folyamatosan a nyomában vannak.

Britney bukása mindjárt Kevin Federlineal való házassága után következett be, az utóbbi eseményekre hivatkozva az AP hírügynökség az énekesnő gyászjelentését is megírta már.

Újabb marketing fogásról van szó, vagy Britney a toxikus sztárvilág áldozata lett ? kérdezte mindenki tavaly, amikor az énekesnő kopaszra nyírta magát.


„Az aki így nyírja le haját, mindenképpen segítség után kiáltozik” – mondták a pszichiáterek.

Idő közben az énekesnő igencsak elhagyta magát, úgy jár kell mint egy koldus, arca beesett, szemei sírás jeleit mutatják. Családjával is igencsak megromlott a viszonya.

Britney rémálma sok pénzt hoz

Britney a napokban jött ki a UCLA pszichiátriájáról, ahova egy héttel ezelőtt zárták be, az első ember akivel találkozni akart, jelenlegi barátja, Adnan Ghalib.

Az énekesnő idén már másodszorra került be pszichiátriára, pszichiátere értesítette a rendőrséget, az 5150-es kóddal, ami azokra a személyekre érvényes, akik saját és mások személyére jelent veszélyt. A TMZ.com szerint ezúttal Spears pszichiátere azután hívta a rendőröket, mert az énekesnő több napon át nem aludt.

Hat nap után az énekesnőt hazaengedték, azonban még közel sincs meggyógyulva, mondják a közeli hozzátartozói, de minden esélye megvan arra, hogy visszanyerje nyugalmát.

A közeli ismerősök szerint az énekesnőt most az készíti ki, hogy a bíróság volt férjének, Kevin Federlinenak ítélte két közös gyereküket. Tavaly októberben ugyanis Spears elvesztette gyerekeit, köszönhetően viselkedésének és drogproblémáinak. Britney jelenleg csak láthatási joggal rendelkezik és egyre kevesebb az esélye annak, hogy valaha visszakapja két kisfiát. Január elején egy láthatás során Britney megtagadta Sean Preston és Jayden James átadását, ezért Kevin Federline rendőröket hívott az énekesnő házához, az eset után akarata ellenére rehabilitációra küldték.

Milliókat hoz Britney neve

Amíg a Los Angelesi bíróság arról döntött, hogy az énekesnő nem képes ellátni saját magát ezért segítségre van szüksége, a Portfolio amerikai magazin arról cikkezett, hogy pénzügyeinek intézését is apjára hagyták.

Britney összvagyona 130 millió dollárra tehető, évente 9 millió dollárt keres, megközelítőleg 737 ezret havonta. 2006 és 2007 között Britney 175 magazin címlapján szerepelt, köszönhetően ennek, a magazinok eladásai 33%-al növekedtek meg, és mintegy 245 millió eurót hoztak a sajtónak.

2000 óta az interneten is Britney tarol. A Yahoo éves listája alapján az énekesnő nemegyszer került ki győztesként. Debütálása óta 85 millió albumot adott el, kiadócége pedig 273 millió eurót nyert az énekesnőn. Koncertjei 102 millió eurót hoztak a házhoz.

A lesifotósok is igencsak jól kasszálnak egy egy jól megörökített fotóval. Példának okáért az a fotó ami Britney kopaszodását örökíti meg 68 millió eurót ért. Az X17 ügynökség 30%-os bevétel növekedést ért el Britneynek köszönhetően, ezért mindent megtesznek azért, hogy éjjel nappal Britney nyomaiban legyenek.

Volt férje Kevin Federline sem járt rosszul. Havonta 24 ezer eurót kap az énekesnőtől, bevételei plusz 25 ezer euróval növekednek, ha privát partikra hívják.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81330555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása