HTML

Friss topikok

Kristen Dunst is rehabilitációra ment

2008.02.07. 13:53 bellini

Egyre gyakrabban választják az amerikai hírességek a különböző rehabilitációs központokat. Linday Lohan és Eva Mendes egyike azoknak a hírességeknek akik már megjárták a rehabot.

A rehabilitációk listáján legújabban Kristen Dunst neve tűnik fel, aki a Utah-i Cirque Lodge klinika segítségét fogadta el. A Hollywood-i színésznő egy hét bulizás után döntött úgy, hogy ideje megszabadulnia egy két szenvedélyétől.

„Sürgősen segítségre van szüksége. Amikor beutaltatta magát nagyon rossz állapotban volt. Nagyon zaklatott és egyfolytában sír.” – nyilatkozta egy bennfentes.

Dunst igencsak nehéz időszakon ment keresztül. Tavaly augusztusban szakított barátjával, Johnny Borrellel, és még ugyanabban a hónapban kirabolták hotelszobáját.

Kristen nagy szenvedélye az alkohol. Ezért is szokták barátai úgy csúfolni, hogy Kristen Drunkst – Iszákos Kristen.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13329452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása