HTML

Friss topikok

Josh és Jutta ismét a slágerlista élén!

2008.02.07. 22:53 bellini

Josh és Jutta valóban egy sikerszéria kellemes pillanatait élheti meg, hiszen az utóbbi időben mind a lemezeladási, mind pedig a játszási listákon sorra az élmezőnyben szerepelnek.

Így történt ez a legutóbbi kislemezes dalukkal is az Elszakított régi emlékkel, hiszen a közkedvelt dal, a héten a Viva Chart Show 1. helyére érkezett, így egy újabb listavezető dallal büszkélkedhet a páros!
Ezen kívül a héten napvilágot látott még a Mahasz 2007-es Dance Chartjának összesítése is, ahol a formáció, csak úgy mint a tavalyi évben triplázott a legkedveltebb klubslágerek 100-as listáján!
Idén is 3! dallal szerepelnek a listán ( Zakatol a szívem, Fagyos a szívem, Elszakított régi emlék) ami hűen tükrözi a csapat töretlen népszerűségét!

Nagyon nagy öröm ez számunkra, és az a hihetetlen sorozat aminek a részesei vagyunk, nagyon nagy erőt ad a folytatáshoz! Ígérjük továbbra is próbálunk töretlen energiával részt venni a hazai zenei életben, és bízunk benne, hogy idén is sok örömet tudunk okozni a hallgatóinknak, dalainkkal, na és persze a fellépéseken műsorunkkal!

További listahelyezések a héten:
Mahasz Album eladási Lista: 15. hely
Mahasz Kislemez eladási List: 3. hely
Mahasz Dance Top 40.: 29.  hely
Viva Chart Show: 1. hely

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekes énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr45330220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása