HTML

Friss topikok

Marija Sarapova nyerte az Ausztrál Open-t

2008.01.26. 10:27 bellini

A jelenkor talán két legszebb teniszezője, az orosz Marija Sarapova és a szerb Ana Ivanovics játszotta az év első Grand Slam tornájának döntőjét. Az Ausztrál Open végül az orosz sikerét hozta, aki az egész torna során remekül versenyzett, még játszmát sem vesztett.

Az ötödik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova nyerte a női egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben legyőzte a negyedikként rangsorolt szerb Ana Ivanovicsot.

Sarapova tavaly is döntőt játszott Melbourne-ben, de 2007-ben úgy szenvedett vereséget a fináléban, hogy mindössze három gémet tudott megnyerni az amerikai Serena Williams ellen.

Ivanovics pályafutása során másodszor jutott el Grand Slam-torna döntőjéig, az első győzelemre azonban még várnia kell. Tavaly Párizsban a belga Justine Henin bizonyult jobbnak nála.

Olvasd tovább a cikket ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény sport hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr19312068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása