HTML

Friss topikok

Új albumot készít Robbie Williams

2008.01.18. 11:29 bellini

Noha nemrég az énekes arról beszélt, hogy nem tervez a közeljövőben új turnét, és új albumon sem gondolkozik, Robbie Williams hirtelen meggondolta magát és mégis munkába áll.

Új album megjelentetésén töri a fejét Robbie Williams, aki máris a Blockheads-el és Chaz Jankel-el dugta össze a fejét, hogy új dalokat szerezzenek.

Az énekes már javában dolgozik új dalain, de úgy tűnik a legjobb szerzemény a Jankel-el közösen alkotott dal lett, Jankel felelős egyébként az 1978-ban kiadott Hit Me Whit Your Rhythm Stick slágerért is.

„Robbie és Chaz új dalokon dolgoznak. Robbie ismét a csúcson lesz. Az összes dal közül a Chaz által alkotott dalok lettek a legjobbak.” – nyilatkozta a két zenész egyik jóbarátja.

Robbie azonban nagy dilemmában van, nem tudja milyen dalokat vegyen fel következő albumának listájára, ugyanis Jankel-en és Chaz-en kívül más zenészekkel is dolgozott, mint például Guy Chambers. Chambers már dolgozott együtt Robbieval, az Angels dal is az ő szerzeménye.

A The Sun lapnak egy másik bennfentes a következőket nyilatkozta: „Jelen pillanatban Robbie problémája, hogy több zeneszerzővel is együtt dolgozott. Minden dal más ezért nehéz őket egy albumon megjelentetni. A Guy-al való közreműködés csalódás volt, ezúttal nem sikerült a párosnak nagyot alkotni.”

Az énekes nemrég azt nyilatkozta, hogy 2008-ban nem szeretne dolgozni, idejét inkább a pihenésnek szenteli, sőt azt is fontolóra vette, hogy végleg felhagy a zenével.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb bulvár pletyka énekes sztár album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41301954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása