HTML

Friss topikok

Britney Spearsnek befellegzett ?

2008.01.05. 12:41 bellini

Egy Los Angelesi bíróság teljes mértékben Kevin Federlinera bízta Britney Spears gyerekeinek felügyeleti jogát, az énekesnőtől a láthatás jogát is elvették.

Tegnap reggel az énekesnőt korházba szállították kivizsgálásokra, miután Britney és ex-férje Kevin Federline botrányt kavart az énekesnő házánál. Az énekesnő azután verte ki a biztosítékot, hogy férje vissza akarta vinni a két éves Sean Prestont és az egy éves Jayden Jamest. Britney azonban nem akarta visszaadni a gyerekeket apjuknak, így a rendőrséget is házhoz hívták.

Ezután szállították az énekesnőt egy Los Angelesi korházba, ahol a CNN értesülései alapján drog és alkoholtesztet végeznek rajta. Az énekesnőt a Cedars Sinai korház egy pszichológiai teszten is felméri.

Britney tavaly nyáron veszítette el gyerekei felügyeleti jogát, miután elvált férjétől Kevin Federlinetól. A két éves Sean Prestont és az egy éves Jayden Jameset azután adták át az apának, miután egy bíró szerint az énekesnő veszélyes két gyerekeire nézve.





Breaking News:

Örvendek, hogy a cikkemre máris Britney rajongók kommentelnek. Valóban a láthatási jogokat január 14-ig vonták meg az énekesnőtől, addig azonban nem is láthatja két gyerekét. Majd ezután kerül sor egy tárgyalásra, ahol eldöntik majd a bírák merre tovább. Remélhetőleg majd a döntés nem lesz Britneyre nézve hátrányos. Az énekesnő szervezetében pedig nem találtak sem drogot sem alkoholt, mind ahogy két kommentezöm, ntomi és badly is írta, ez meg egy jó jel. Reméljük, hogy mégiscsak sikerül egyenesbe jönni az énekesnőnek, mert visszatérő albuma nekem nagyon tetszik.

4 komment

Címkék: celeb botrány sztár énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50285532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ntomi 2008.01.05. 15:56:19

Még nem biztos hogy elvették tőle a láthatási jogot, ugyanis még lesz tárgyalás!!!!!!!!! Ja és nem találtak Britney szervezetében drogot és alkoholt!!!!!! Csak ennyi!!!!!! És a házában sem!!!!!!!!!

badly · http://britneyjoy.atw.hu 2008.01.05. 16:38:49

igaz, hogy elvették a láthatási jogot, de csak ideiglenesen, a köv tárgyalás 14-én lesz, majd aztán döntenek véglegesen és ahogy ntomi is írta, nem találtak a szervezetében semmit, se alkoholt, se drogot!!!

ntomi 2008.01.05. 19:58:24

Örülök hogy tetszik az albuma! Szerintem ez a legjobb albuma!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!

bellini · http://doily.hu 2008.01.05. 20:00:32

Nekem eddig nem volt olyan, hogy valamelyik dala ne tetszett volna. Mindegyiket szeretem.
süti beállítások módosítása