HTML

Friss topikok

Újévi, Szilveszteri SMS-ek

2007.12.24. 10:41 bellini

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ú Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!!! :)

Lágy esőben, tömör ködben, Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Elfogyott a pezsgő, Elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.!! BUÉK

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek ram is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe!

3 komment

Címkék: blog ünnepek sms

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33273953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Klaudia 2007.12.30. 19:19:17

Disznó visitson,petárda robbanjon.Részeg feje a padlón kopanjon,róka család a wc-ben ,Lagzi Lajcsi a tv-ben!többrímet ide nem vágok boldog új évet kívánok!!! :-)

wefsdfs 2007.12.31. 09:18:02

Bea visít,petárda robban.Győző feje a padlón koppan, Gásprár család a WC-ben ,Gáspár Virág a TV-ben! Többrímet ide nem vágok boldog új évet kívánok!!!

Tóth Béla 2007.12.31. 11:48:17

itt a szilveszter vége az évnek kell a zsiros kocsonya vörösbor a bélnek.hopp itt egy kismalac rálép egy kekszre, vedd rá a párodat az orális szexre
süti beállítások módosítása