HTML

Friss topikok

MAGNA CUM LAUDE - MAGNATOFON Megjelent az új album!

2007.12.05. 00:03 bellini

A tavalyi évben megjelent "Minden állomás" című Magna Cum Laude-album mind a közönség, mind a szakma egyöntetű véleménye alapján az év legkiemelkedőbb albuma lett. A Fonogram-díjas (Az év hazai pop albuma) alkotás olyan gyöngyszemekkel gazdagította a hazai könnyűzenét, mint a "Vidéki sanzon", a "Lehet, hogy eltört" és a "Visszhang". Egyszerű, letisztult dalszerkezetek, finom, érzelmes dallamok, értelmes szövegek.

Bár egyszerűnek tűnhet a siker receptje, azonban a gyulai zenészek olyan egyedi ízt kölcsönöztek a szerzeményeknek, melyek tátongó űrt töltenek be a honi zenepalettán. A zenekar koncertjei, fesztiválfellépései teltházasak, a srácok a rádiók és a zenecsatornák egyik legnagyobb kedvencei. Kortól és nemtől függetlenül szinte nincs olyan zenerajongó, aki ne tudná gyűjteményében az időközben aranylemez státuszt elért "Minden állomás"-t.

A felfokozott érdeklődéssel várt vadonatúj album "Magnatofon" címmel november 23-án került a boltok polcaira. Egy biztos: egyetlen rajongónak sem fog csalódást okozni a 10 új felvétel. Az első kislemez már "letarolta" a rádiós piacot, hiszen a "Színezd újra" mind a mai napig az egyik leggyakrabban játszott hazai felvétel. A szerzemény jelenleg #17 a MAHASZ Rádiós Top 40 listáján.

A további kilenc nótában számos zenei meglepetés hallható, tele jobbnál-jobb slágeres dallamokkal, idézhető szövegekkel. Ismét egy igazi, vérbeli "Magnás" album született. A Magna Cum Laude idén sem tudott hibázni, már most borítékolható, hogy a vadonatúj, "Magnatafon" című lemez az elkövetkezendő időszak egyik legnagyobb kedvence lesz.

Az album megjelenését kiemelt TV2, VIVA TV, EXIT magazin, POPCORN és T-Online kampány kíséri.

MAGNA CUM LAUDE:Magnatafon

1. Magnatofon
2. Átkozott nők
3. Gondatlanságból elkövetett emberölelés
4. Színezd újra!
5. Azt akartam apám
6. Néha
7. Nóra
8. Ide elég lesz ez a sor
9. Minek adtál?
10. Sirató

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár énekes énekesek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41252790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása