HTML

Friss topikok

Verekedésbe fulladt a Mokka adása

2007.11.26. 12:06 bellini

Nem tudta türtőztetni magát Fekete Pákó! A Didikirály a TV2 Mokka élő adásában támadt Gerencsér Tamásnak.

Mint ahogy arról tegnap már beszámoltunk, Fekete Pákó igazságtalannak tartja, hogy a Gerencsér Tamás rendezte Holnap történt című mozifilmért nem kap gázsit. A rapper állítása szerint az ominózus film forgatása előtt a szervezők az alacsony költségvetésre hivatkozva állították: a filmből internetes film készül, és pénz hiányában nem tudnak fizetni.

Pákó azonban úgy érzi, hogy egy összeesküvés áldozata. Állítja, hogy a reklám bevételeiből a produkciónak sikerült kinőnie magát, és a tekintélyes összeget a mozifilm előkészítésére, illetve egyes szereplők kifizetésére fordítják. Csakhogy ő eddig még nem kapta meg a neki járó jussát. Megbízott egy ügyvédet, és hat perc szereplésért egymillió-kétszázezer forintot követel.

A ma reggeli Mokka adása Pákó és a film rendezője, Gerencsér Tamás volt. Ám a férfiak nem tudták türtőztetni magukat. Pákó többször is hazugnak nevezte Gerencsért, majd hangos szóváltásba és lökdösődésbe fulladt a műsor. Árpa Attila próbálta szétválasztani a verekedőket, majd kétségbeesetten zárta le a műsort.

storyonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média tv pletyka botrány sztárok hírességek celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80242220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása