HTML

Friss topikok

Magyarország legnagyobb szilveszteri házibulija

2007.11.26. 17:55 bellini

Évek óta hiányzik a szilveszteri programok közül egy olyan, minden igényt kielégítő program, ahol a nagyközönség kulturált módon, de igazi jó hangulatban szórakozhat. Az elmúlt években kizárólag a diszkók, klubok techno programjai, az exkluzív éttermek, szállodák magas árszínvonalú vacsorái közül válogathattak, illetve a felső tízezernek szóló bálok közül választhattak a bulizni vágyók. Akik egyiket sem választották, azok családi vagy baráti körben töltötték a szilvesztert.

Hosszú idő után végre idén azoknak is lesz lehetőségük az önfeledt szórakozásra, akik kellemes környezetben, igényes programmal akarják zárni az óévet. Fergeteges hangulat, tánc, buli vár mindenkit egy vadonatúj szilveszteri rendezvényen.

December 31-én, 20 órakor egyetlen éjszakára megnyitja kapuit az ország legnagyobb szórakozóhelye. A Syma Csarnok termeiben, éttermében és egyéb helyiségeiben reggelig tart a buli. A táncparketten a '60-as évektől napjainkig hallható az összes ismert hazai és külföldi sláger, míg a "C" teremben kulturált körülmények között étkezhetnek, beszélgethetnek a vendégek, illetve ugyanebben a teremben karaoke és kaszinó programok is színesítik a rendezvényt.

A rendezvényre kétféle jegy váltható:

normál jegy: a vendégek a jeggyel a rendezvényt látogathatják, a ruhatárat és a büféket térítés ellenében egész éjszaka használhatják.
A normál jegy ára: 5.990 Ft

VIP jegy: a vendégeknek a jeggyel a Népstadion kertben lévő bejáratnál ingyenes VIP parkolót biztosítunk, majd sorbanállás nélkül léphetnek be a VIP bejáraton, ahol egy welcome drinket kapnak. Ingyensesen vehetik igénybe a VIP ruhatárat, majd a Syma Csarnok éttermében egy többfogásos vacsorát fogyaszthatnak el korlátlan üdítő-, ásványvíz-, sör- és borfogyasztással.
A VIP jegy ára: 17.990 Ft

Jegyek kaphatók a Szabadtér Jegyirodában (Budapest XIII., Hollán E. u. 10.), az összes ismert jegypénztárban és a helyszínen, valamint telefonon rendelhetők a 06 1 340 4883 számon.

A jegyvásárlók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A fődíj egy egyhetes egyiptomi nyaralás.

Részletek a www.buek2008.com weboldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: zene ünnepek buli party tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75242648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása