HTML

Friss topikok

Őssejt-kezelésre vár Lang Györgyi

2007.11.23. 10:59 bellini

Hónapok óta alig tud mozogni Lang Györgyi - A Pa-dö-dő mindig energikus énekesnője ma négykézláb közlekedik otthon, és főként a számítógépe előtt ül. Most jelentkezett egy professzor, aki talán tud segíteni rajta...
2007.11.23 10:10
    


Dr. Seffer István őssejtekkel gyógyítaná az alig mozgó énekesnőt - Lang Györgyit felkereste az újkeletű kaposvári őssejtklinika professzora, és azzal biztatta: a kezeléshez szükséges engedélyek megszerzése után elkezdhetik talpraállítani őt. A korábban rendkívül mozgékony popsztár bátran néz szembe a kihívással.

Lang Györgyi egészsége már évek óta romlik. Az első hírek évekkel ezelőtt érkeztek arról, hogy valami nincs rendben az énekesnővel. A mindig vidám, energikus Pa-dö-dős egyszercsak már nem mozgott annyit a fellépéseken, majd egyre gyakrabban gipszben jelent meg - az utóbbi időben már csak tolószékben ült a színpadon.

Három hónapja a Nők lapjában számolt be részletesen a betegségéről. Feltárta, hogyan él, amióta alig tud mozogni. Gyakorlatilag négykézláb közlekedik otthonában, ritkán jár ki a házból, akkor is tolószékben. Főként a számítógép előtt dolgozik, a fellépéseken pedig csak ülve vehet részt.

"Megígértük Györgyinek, hogy mindent megteszünk a gyógyulása érdekében, ami tőlünk telik!" - mondta dr. Seffer István professzor a Blikknek. A plasztikai sebész intenzíven foglalkozik az őssejtes kezelésekkel, és lehetséges, hogy hamarosan a legnagyobb hozzáértője lehet a dolognak hazánkban. Kaposváron nemrég nyitották meg az IRM Őssejtkutató Laboratóriumot. Itt a világ eddigi leghatékonyabb és legkockázatmentesebb módszerével állítanak majd elő őssejteket. Előfordulhat, hogy azok a betegek, akiknek szinte az őssejt-kezelés az egyeteln remény a gyógyulásra, akár már jövő évben Magyarországon gyógyulhatnak.

A professzor egyelőre keveset tud Lang Györgyi betegségéről. Mg nem gyűjtött be minden információt, most az énekesnő papírjaira vár. "Györgyi nem tudja terhelni a térdeit, tehát egy sorvadásos tünetekkel járó betegségről van szó, amelyet információim szerint a módszerünkkel sikeresen kezeltek külföldön. Györgyinek egy komplett kezelést dolgozunk majd ki, de egyelőre kár ennyire előreszaladni, hiszen még további engedélyekre várunk, hogy elkezdhessük a munkát. És remélem, hamarosan Györgyi leletei is megjönnek." - bizakodott dr. Seffer. (Blikk információi alapján ma.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar pletyka hír sztár énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44239173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása