HTML

Friss topikok

Megházasodott Ogli G

2007.11.12. 19:03 bellini

Ogli G szakmai sikerei után a magánéletét is sínre tette. A hatalmas termetû rapper egy év ismeretség után vette feleségül Erzsébetet.

   
– Tavaly ismerkedtünk meg Erzsébettel, aki egy vihar elôl menekült a karjaimba: azóta együtt vagyunk, sôt feleségül vettem nemrégiben.
Az eskövôre két hatalmas koffert is kaptunk, amit a horvátországi nászutunk során azonnal fel is avattunk – újságolta az újdonsült férj.

- Az ötéves terveink között szerepel a családalapítás, két gyereket szeretnénk, örülnék, ha az egyik lány lenne – árulta el Ogli, akit mintha kicseréltek volna.
– Amióta kiszabadultam a börtönbôl rengeteget komolyodtam, de a feleségem oldalán még jobban változtatni szeretnék az életemen, gondolkodásomon-mondta Ogli.

Borsonline.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka énekes hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61226809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: eso buy gold 2017.09.10. 13:58:18

Az LMP korrupciót vizsgál Schmidt-Ungár cégekben - NemGogol

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása