HTML

Friss topikok

SZEKERES ADRIENN - Olyan, mint Te

2007.11.02. 11:45 bellini

Október 19-én jelent meg a felfokozott érdeklődéssel várt vadonatúj Szekeres Adrien album, „Olyan, mint Te” címmel.

Az eddig is fantasztikus zenei pályafutást magáénak tudható gyönyörű énekesnő lemezének felvezető maxija (Olyan, mint Te…) rövid időn belül meghódította a hazai rádiós slágerlistákat, jelenleg is a legtöbbet játszott magyar felvétel.

A korongon 13 új dal kapott helyet, melyek mind Adrien férjének, Kiss Gábornak szerzői tehetségét dicsérik. Bár a szerző ugyanaz, azonban az album hangulata, a dalok stílusa igen széles skálán mozognak. Hallhatunk rockosabb felvételt (Szomorú napok rabja), de a blues (Szívem a dalban) és a big band (Piszkos tánc…) is színesíti az anyagot. A „Piszkos tánc…” teljes mértékben mai, modern megszólalású dal, amely a Modern Art Orchestra közreműködésével készült. A „Szívem a dalban” egy bensőséges hangulatú szerzemény, melyben Adrien vall a zenéhez, énekléshez való viszonyáról. Három fantasztikus lírai felvétel is született, az „Álmomban”, a „Kicsi szív” és a „Szeretlek” Az utóbbi két dal érdekessége, hogy az ihletforrás Adrien két csodaszép gyermeke volt. A szövegírók impozáns névsora önmagáért beszél: Major Eszter, Szabó Ágnes, Orbán Tamás, Szabó Leslie mellett Aczél Gergő és Hidas Viktória is prózába öntötte gondolatait.

A 13 új felvétel mellett azonban további meglepetéseket, különlegességeket is rejt a korong. A két, május 25-én a Thália Színházban rögzített koncertfelvételen kívül („Kikötők” és „Játssz még”) egy CD-ROM extra is helyet kapott. Itt videóklippekkel, dalszövegekkel és egyéb érdekességekkel találkozhat a hallgató.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89215947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása