HTML

Friss topikok

Mukesh Ambani a világ leggazdagabb embere

2007.10.31. 11:06 bellini

Azt már tudjuk, hogy nem Bill Gates a világ leggazdagabb embere, de most arra is fény derült, hogy már Carlos Slim Helut is kielőzték, az új mágnás az indiai származású Mukesh Ambani.

Ismét változott a világ leggazdagabb emberének toplistája. Bill Gates éveken át vezette a világ leggazdagabb emberének toplistáját, aztán év elején letaszították a listáról, a mexikói üzletember Carlos Slim Helu lett a világ leggazdagabb embere.

Dicsőssége nem tartott túl sokat, ugyanis már megvan az új milliárdon, az indiai Mukesh Ambani személyében, akinek vagyona 31,6 milliárd lírát tesz ki. Ambani vagyona fél milliárddal több mint Bates vagyona, így a Microsoft alapítója csak a második helyen szerepel, ahol a mexikói Carlos Slim Heluval osztozik.

A ingatlan befektetések nagy királya, Warren Buffett a negyedik helyen szerepel a toplistán.

Mukesh Ambani azután vált a világ leggazdagabb emberévé, miután cégeinek (Reliance Industries, Reliance Petroleum and Reliance Industrial Infrastructure Ltd) értékpapírjai jelentősen megnövekedtek.

Szólj hozzá!

Címkék: blog esemény hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27214042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása