HTML

Friss topikok

Élô adásban ugrott egymásnak Bochkor és Jáksó

2007.10.26. 11:09 bellini

Háborúba keveredtek a reggeli rádiómûsorok vezetôi. Jáksó László büntetésbôl helyettesített a Csilinél, amiért múlt héten a 2 idegen, 1 esküvô mûsoron összeveszett az állandó mûsorvezetôvel, Rákóczi Ferivel. Jáksó hozta a formáját, és botrányt kavart: felhívta a Sláger rádiót, ahol egy, az adó honlapján meghirdetett állásra akart jelentkezni. Amikor ez nem sikerült, az élô adásban köszörülte a nyelvét a konkurencián.

- Lassú az a mûsor – magyarázta. – Ahhoz, hogy oda bekerülj, nagyon idôsnek kell lenni. A Bochkor hány éves? Ahhoz képest hogy szívtipró, már eléggé kiöregedett ebbôl a dologból. És a Lajos? Én voltam fôiskolás, amikor köszöntöttem az ötvenedik születésnapján, hát akkor most?

- Szóltak a hallgatók: a másik rádiónál minket szidnak, hogy lassú a mûsor – kontrázott Bochkor a Bumerángban. – Tessék a tempót gyakorolni! Mi a Lajossal nyitunk egy iskolát nektek, elég drága lesz, mert ebbôl majd meg tudtok élni. Egyébként én elhiszem, hogy mindent bevetnek, még a Lacit is. De azzal, hogy valaki 1300 napig nem jutott nôhöz, és szájszaga van, nem lehet hallgatottságot csinálni!

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyar pletyka botrány sztárok hírességek celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72208657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása