HTML

Friss topikok

A Danubius Csili kifesti a leégett tordasi általános iskolát

2007.10.24. 11:51 bellini

“Csináljuk csili-vilire!” jelszóval Vágó Piros, Lovász  László, Rákóczi Ferenc és a Danubius Csili teljes stábja kifesti a leégett tordasi általános iskolát.

 

Mint ismeretes, Október 17-én tűz ütött ki Tordason, az általános iskolában. Senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős, mintegy 8-10 millió forint. A tűzben megsemmisült több oktatási segédanyag, a gyermekek táskái és könyveiknek egy része. Jelenleg az épület helyreállítása folyik. A Danubius Csili amellett, hogy maga vállalja az iskola kifestését, adományszerzési kampányt indított.

 

“Többmilliós adomány gyűlt össze, a tankönyvtől a kilincsekig, a kárpitozási és vízszerelési munkákon át még több karton csokit is felajánlottak az emberek. Amikor beszéltünk az igazgatónővel, szinte alig jutott szóhoz, annyira meghatódott, éppen annyira, mint mi magunk. Nagy öröm látni, amikor egy ország fog össze hogy segítsen a bajba jutottakon. “ – mondta Rákóczi Feri, a Danubius Csili oszlopos tagja és a kezdeményezés kiötlője.

 

A műsorvezetők a későbbiekben egyeztetnek arról, hogy az iskola festése mikorra válik aktuálissá.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hír rendezvény búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43205813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása