HTML

Friss topikok

Hányingert kap Liptai Rubint Réka fogyiôrületétől

2007.09.19. 08:36 bellini

Dühödten támadt a fitneszladyre teltidomú mûsorvezetô, aki szerint Rubint Rékáék legszívesebben futószalagon gyártanák a nádszálvékony egyenszépségeket. Norbi felesége értetlenül hallgatta a kifakadást, mert úgy véli, programjuk nem a külcsínrôl, hanem az egészségrôl szól.

Rubint Réka volt a tegnapi Mokka vendége, ahol Liptai Claudiával és Azurák Csabával a fogyásról, a súlyfeleslegrôl beszélgetett. A csevely pár perc után vitába torkolt, Liptainak ugyanis nem tetszik, hogy Shoberték mindenkibôl acélos izomzatú, tökéletes testû emberpéldányt akarnak faragni.
– Én azért nem tudtam tovább szoptatni a lányomat, mert nagyon akartam fogyni – mesélte Claudia az adásban. – Annyira akartam, úgy éreztem, hogy másként nem fogad el a világ, féltem, hogy mi lesz, amikor visszajövök a képernyôre, és más leszek, nem leszek vékonyabb. Igenis, ezt ti sugalljátok, Réka, te a kazettáiddal, és az összes nôi magazin is! Miért nem lehet azt vállalni, hogy egy másik nô máshogy is lehet szép? Igenis, a Shobert család mindenkit le akar fogyasztani, nem lehetsz egészséges egy bizonyos súly felett – magyarázta.

Réka kétségbeesetten védekezett: nem azt akarják, hogy mindenki rájuk hasonlítson, hanem azt, hogy egészségesebben, tovább éljenek, Claudia azonban közbevágott:
- Na ezzel hadd vitatkozzak: ha valakinek van súlyfeleslege, akkor biztosan meghal? Azt elismerem, hogy kell edzeni, de mindenáron egy ilyen "formátumba" bekerülni, ez az, amitôl mindig egy kicsit felfordul a gyomrom – zárta a beszélgetést Claudia.
Réka egyáltalán nem érti a mûsorvezetô heves kirohanását.
– Szó sincs aróól, hogy acéltestû embereket akarunk formálni – magyarázta a fitneszlédi, aki az adás után mozogni szeretô, értelmi fogyatékos gyerekeknek tartott tornát. – Nem igaz az, hogy mindenkinek úgy kell kinéznie, mint nekünk. Nem is értem, Claudia miért mondta ezt. Számunkra az a fontos, hogy az emberek boldogságban, szeretetben, és – ami mindennek az alapja – egészségben éljenek. Nem azokról a nôkrôl beszélek, akiken öt-tíz kiló súlyfelesleg van, hanem azokról, akik extrém túlsúllyal küszködnek, és tényleg az egészségük a tét. A lényeg, hogy mindenki érezze jól magát a bôrében. Úgy érzem, fitneszedzôként fontos, hogy hiteles legyek, és jó példával járjak elôl. Claudiára pedig nem haragszom: nagyon tisztelem, és szeretettel gondolok rá. Bármikor szívesen segítek neki, ha hozzám fordul – tette hozzá Réka.

Borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka botrány sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47170028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása