HTML

Friss topikok

DJ LOTTERS KEFIRREL FORGATOTT KLIPET KÖZÖS DALUKRA

2007.09.12. 11:58 bellini

A "Vinnélek" című dalhoz kötődő sikerek után DJ Lotters 2007-ben ismét új anyaggal jelentkezik. A nevéhez fűződő újdonság ismét egy koprodukció, az új dalban ezúttal a V-Techből megismert Kefir volt a társa, ő kölcsönözte ugyanis hangját a "Táncolj ma éjjel" című vadonatúj felvételhez.

DJ Lotters első saját dala ez, hiszen az előző években mindig feldolgozásokkal rukkolt elő a népszerű lemezlovas. Most szakított a hagyományokkal, és a DJ a dalszerzői-zeneszerzői szerepet magára osztotta, míg a szövegekért Kefir felelt. A "Táncolj ma éjjel" című dalból több remix is készült, amelyek együttesen egy maxi CD-n kaptak helyet. A stílusváltás jele a bpm-szám csökkenése, amely megmutatkozik a legtöbb remix esetében: DJ Lotters - követve az európai trendeket - inkább az elektrósabb irány felé evez, távolodva a Dancelovers remix által még egyébként képviselt gyorsabb hands-up stílustól, s ezzel közeledve a mai klubok, sőt még a rádióállomások elvárásához is.

A "Táncolj ma éjjel" klipje is ezt a vonalat követi, ugyanis a Suta és Astro által rendezett video az Elektro Cut verzióból készül. A klipben mind DJ Lotters, mind Kefir feltűnnek, maga a mű pedig hamarosan látható lesz a magyar zenetévén, illetve a további zenei műsorokban.


Az ősz tehát mindenképp az új dallal kapcsolatos promóciós munkák ideje lesz DJ Lotters számára. Munkája gyümölcse időről időre megmutatkozik: erre jó példa a tavalyi "Vinnélek" című slágere, amely a közelmúltban megjelent az osztrák Universal "Superitalia vol. 26" című válogatáslemezén. A nemzetközi megjelenés különlegessége, hogy Lotters Krisztián dala magyar nyelven került fel a külhoni CD-re. Nagyon reméljük, hogy a "Táncolj ma éjjel" című újdonság is hasonlóan fényes jövő elé néz...

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar buli party sztárok celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50163538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása