HTML

Friss topikok

Justin Timberlake és Beyonce a VMA legesélyesebbje

2007.09.09. 22:31 bellini

Justin Timberlake, Beyonce Knowles és Kayne West a legesélyesebb a vasárnap éjjel megrendezésre kerülő MTV Video Music Awards 2007-es díjátadóján.

A legtöbb kategóriajelölést Justin, Beyonce és Kayne West kapta a 2007-es MTV Video Music Awards díjátadóra, amit vasárnap éjjel tartanak Las Vegasban.

Az idei MTV Video Music Awardsot (MTV VMA) első ízben Las Vegasban tartanak meg, a rendezők azt remélik, hogy ezzel sikerül az esemény nézettségét is felvirágoztatni, az elmúlt három évben ugyanis csökkent a díjátadó iránti érdeklődés.

A tavalyi MTV VMA New Yorkban tartották, összesen 5,8 millió nézőt érdekelt, csökkenőben a 2005-ös, nyolc milliós nézettséggel szemben.

A Video Music Awards díjátadásai csak a gála kisebb részét teszik ki, sokan csakis azért nézik az eseményt, hogy elkapjanak egy-egy sztár által keltett botrányt.

Idén vasárnap, helyi idő szerint 18:00-kor (hétfő, 01:00 GMT) kezdődik a díjátadó a Palms Casino Resortban. A megnyitót Britney Spears tartja Gimme More című dalával. A 25 éves énekesnő ezzel szeretne visszatérni a zenei életbe. Pár évvel ezelőtt Britney egy kígyóval keblein adta elő dalait, más évben pedig Madonnával csókolózott.

Forrás: Kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény koncert party rendezvény sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31161377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása