HTML

Friss topikok

Bartók Eszter törékeny világa

2007.09.05. 19:52 bellini

Egy újabb szerzői lemezzel jelentkezik Bartók Eszter, amelynek Üvegvilág című számához augusztus utolsó hetében klip is készült. A különleges címmel rendelkező zeneszám mondanivalója és zenei világa egyáltalán nem hétköznapi: Eszter a pillanat múlandóságáról és az emberek elfeledett legbensőbb énjéről énekel.

A számhoz készült videóklipben egy képzeletbeli selejtezés jelenik meg, amelynek segítségével Eszter megpróbál megszabadulni egyik énjétől. Az elvarázsolt hangulatú klip alapötlete az énekesnőtől származik, aki egy egészen szürreális világot álmodott saját szerzeményéhez. Talán ezért is szerepel egy semmibe vezető zöld ajtó, egy gyönyörű baba-aki mellesleg Eszter másik énje- és egy az ötvenes évek amerikáját idéző autó a kisfilmben.

Bartók Eszter második albuma a kliphez hasonlóan unikumnak ígérkezik a magyar popvilágban. Hiszen nem sorolható be egyértelműen egyik zenei irányzatba sem, Eszter szabadon kalandozik a különböző irányzatok között: kicsit soul, kicsit jazz, kicsit r’&’b és mindegyik kicsit „eszteres”. A lemezen ismét szerepel majd egy Fekete Kovács Kornél által Big Band-re hangszerelt dal, amelyet a Modern Art Orchestra játszik, és amelyet Eszter most magyarul énekel.  „Kísérletező, gondolatébresztő, nagyon szerettem csinálni.” –nyilatkozta a Danubius online-nak adott interjújában.

A lemez zenei anyagán már az utolsó simításokat végzik, és a klip is hamarosan látható majd a magyar zenecsatornán, de addig is kis ízelítőt lehet látni a Danubius.hu-n és a Zene.hu internetes portálokon!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár hír buli énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80158290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása