HTML

Friss topikok

Debütált Britney Spears új dala - Hallgasd meg te is

2007.08.31. 10:58 bellini

A nagyon várt Britney Spears új dala, a Gimme More végre debütált. Az énekesnő új dala csütörtök éjjel debütált a New Yorki Z-100’s rádió weboldalán.

Hosszú évi várakozás után tegnap éjjel debütált Britney Spears új dala, a Gimme More. A dalt elsőként a New Yorki Z-100’s rádió honlapján lehet meghallgatni. A dal hivatalos bemutatója nemsokkal azután érkezik, hogy két másik weboldalon, a Perezhilton és a TMZ oldalára is felkerült, annak kalóz változata.

A dalt Britney hangja indítja, a : „It’s Britney, b---„ szóval.

Nemrég a YouTube videomegosztó oldalra is felkerült az énekesnő pár új dalának feldolgozatlan kópiája.

Szerdán pedig az Entertainment Weekly is hírt adott az énekesnő visszatérő daláról. Ugyancsak szerdán az énekes/dalszöveg író Ne-Yo, aki több dalt is írt Britney új lemezére, a KIIS FM rádióban elmondta, hogy Britney új dalával, a Gimme More-al ismét ráébreszti rajongóit miért is szeretik őt. A dal majd elfedteti a rajongókat az énekesnő zűrős életéről.

Az énekesnő májusban már színpadra állt, Los Angelesben és Floridában tartott pár koncertet. Azóta Britney több táncórát vett és leforgatott egy új klipet is.

Hallgasd meg te is Britney Spears – Gimme More új dalát.

1 komment

Címkék: zene britney énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78153679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tori 2007.09.05. 20:13:45

Szerintem baromi jól szól.
süti beállítások módosítása