HTML

Friss topikok

Gyógyíthatalan beteg Lang Györgyi?

2007.08.30. 09:09 bellini

Budapest - Először beszélt nyíltan régóta tartó, súlyos, talán gyógyíthatatlan betegségéről Lang Györgyi (50). A Nők Lapja legfrissebb számában olvasható interjúban elképesztő dolgokat mesél a Pa-Dö-Dő együttes fele: négykézláb közlekedik a lakásában, csak akkor tud kimozdulni otthonról, ha valaki támogatja, s a fellépéseken csak ülve tud részt venni. Orvos szakértőnk szerint a betegség jelei akár egy idegrendszeri problémára, a szklerózis multiplexre is utalhatnak.

Mindenki emlékezetében úgy él Lang Györgyi, mint a színesre festett hajú, duci lány, aki ugrálva, táncolva üvölti a színpadon, hogy Bye, bye, Szása!”. Méreteit meghazudtolva tartotta a lépést a profi tánccsoporttal, fáradhatatlan volt.

Nehéz elképzelni, hogy ez a szenvedélyes, teli szájjal nevető hölgy ma már csak négykézláb tud közlekedni a lakásában, s ahhoz, hogy egyáltalán kimozduljon otthonról, egy másik ember segítsége kell.

A Blikk cikke ITT.

5 komment

Címkék: celeb magyar bulvár hír sztár hírességek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40152677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sen Kornelia 2007.09.12. 20:28:22

Kedves Gyorgyi! Elosszor is elnezest az ekezet hianyossagaer, sajnos nincs magyar tasztaturam.
Ajalanak egy cd aminek a cime "A TITOK" nagyon sok mindenre ramutat az emberiseggel kapcsolatban, mit hogyn csinalunk rosszul es hogyan valtoztathatunk a jovonkon. A titok bennunk van a hozzaalasunkban. Legelosszor is ez nem betegseg hanem egy jelenlegi allapot ami elmulik elmult. Ugy kepzeld magad amijen voltal egezsegesnek boldognak, eld att elj vele. A javulas rogron megindul, de egy naplo vezetesevel pontossan tudod kovetni. Udv Neli

Márta 2007.12.31. 09:30:26

Helló,Györgyi!Azt javaslom,hogy próbál ki Dr. Dávid Tamás teáját. Remélem eljut hozzád ez az üzenet és nagyon kérlek,nézz utána ennek,mert nagyon klassz dolgokat hallottam róla!üdv márta

Ludányi Éva 2008.04.19. 16:18:19

Kedves Györgyi!

Sajnálom a betetséged, de a Te intelligens hozzáálásod remélem segít kigyógyulni az eddig még egyáltalában nem bizonyított betegségből.

Kívánok nagyon sok sikert az életben, kitartást és nagyon boldog életet.

Ludányi Éva

Tóthné M.Ildikó 2008.04.24. 13:43:40

Kedves Györgyi!

Most olvastam, hogy milyen betegséged van, ha igaz.
A cikkekből ahogyan kezdték lefesteni, selytettem
a betegséget SM.Nagyon jól teszed, hogy tornázol és pozitívan gondolkodsz./ ez már fél gyogyulás/
Sajnos todom, hogy mit jelent.Nekem már 24 éve van.
Olvastam, hogy felajánlották az őssejt beültetést.Ha teheted, élj vele.Én biztosan megprobálnám.Magyarországon kevesen tehetik meg.Dr
Seffer Dávid teájáról is sok jót hallottam.

Nem akarok tolakodni, de én szívesen "beszélgetnék"
Veled, mint sorstárs.
Kívánok Neked sok erőt és kitartást.

Üdv: Ildia

Andi 2008.05.05. 22:02:25

Kedves Györgyi!
Van egy ismerősöm aki most 20 éves és Ő is SM-ben szenved!Már 4 éve tart ez nála vagyis 16 éves kora óta!!4-szer bénult le ez idő alatt!Csak azért írom meg ezt neked, hogy mert Ő minden bénulás után igaz idővel de sikeresen lábra állt!Sokat tornázott vízben főleg!Van egy nagyon jó cipője is MBT-márka nagyon jó sokáig ebben gyakorolta az állást sokat segített neki!
Nekem Van 4 porckorongsérvem 25 éves leszek 1 szer már megműtöttek de az orvosok azt mondták, hogy a következő műtétnél teljesen lebénulok!
Azért írtam most ezeket meg neked, hogy tudd nem vagy egyedül a Világban!Tornázz sokat!Ha tudsz menj el a Soproni Állami Szanatóriumban!Nagyon jó hely!
Sok erőt kitartást és jókedvet kívánok Neked!
Ha van kedved emailozhatunk is!
Millió puszi:Andi
süti beállítások módosítása