HTML

Friss topikok

Kasszandra álma

2007.08.28. 09:17 bellini

A Kasszandra álma című Woody Allen dráma két sztárja Ewan McGregor és Colin Farrell egyaránt sűrű ősz elé néznek. Először a rendező és Zsigmond Vilmos operatőr oldalán részt vesznek a film velencei világpremierjén, majd az amerikai ősbemutatón rájuk marad a film képviselete a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

A Trainspotting skót sztárjának tehát civilizáltabbra kell vennie a figurát: nem régen még Skóciából Dél-Afrikába motorozott a Long Way Down elnevezésű projekt keretében, mellyel már tavaly ilyenkor nagy port kavart, mert az út során örökbefogadott egy négyéves mongol kislányt. Szórakozásra idén nem marad már sok ideje, mert ősztől olyan sztárokkal forgat együtt, mint Jennifer Aniston, Scarlett Johansson és Drew Barrymore. 2007 végén pedig Jágót játssza majd a londoni Donmar Warehouse színházban.

Az élet az ír szépfiú Colin Farell körül is gyorsan zajlik, kézről-kézre adják: a Kasszandra álma után Edward Nortonnal forgatott (Pride and Glory) és a jövő év elejére még két filmet fejez be Ralph Fiennes-szal (In Bruge) és Rachel Weisz-szel (Dirt Music), melyekért reményei szerint több kritikai elismerést kap majd, mint a Miami Vice-ért vagy a Nagy Sándorért.

Mi pedig abban bízunk, hogy a Kasszandra álma magyarországi bemutatójára is eljönnek a „fiúk”, már csak azért is mert Woody Allen ezzel egy időben Budapesten koncertezik majd legendás jazzbandjével.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi színész sztárok celebek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35150914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása