HTML

Friss topikok

CSEPREGI ÉVA - Szeress tovább

2007.08.24. 13:14 bellini

Csepregi Éva „Koncert a Szeretetért” turnéjának legfontosabb dalait tartalmazza a július 16-án megjelent „Szeress tovább” c. album, melyre Éva az „Atlantisz és a „Ha változik a világ” című lemezeiről válogatta a számokat.

„Fantasztikus élményben volt részem a minap, amikor találkoztam Müller Péterrel. Bizonyára tudjátok, hogy a könyve, a Szeretetkönyv nagy ihletet adott a koncertem mondanivalójával kapcsolatban. Sokat tépelődtem, hogy hogyan fogjam össze a dalokat, hogyan fogalmazzam meg azt, ami a dalokban mondanivalóként bujkál: a szeretet, az élet vélhető értelme, a lélekvándorlás, a barátság. Nagy élmény volt olvasni a könyvet, és ott meglelni a jól, és szépen megfogalmazott gondolatokat.” – vallja Éva internetes blogjában.

A lemez dalai is ezekről az őszinte emberi érzésekről: szeretetről, szerelemről, barátságról, elmúlásról, emlékezésről, veszélyekről, titkos jövőről szólnak.

 Tracklista:

  1. Sűrű a dzsungel   
  2. 2000 évnyi lobbanás
  3. Jöjj velem
  4. Atlantisz
  5. Szeress tovább
  6. Úgy szép az élet, ha zajlik
  7. Zavaros idők
  8. Szálllj
  9. 2000. év
  10.  Csodatévő álom
  11.  Sponzor blues
  12. Lesz még nyár
  13. Mama

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49147790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása