HTML

Friss topikok

SUPERBUTT - Szájon át

2007.08.23. 17:55 bellini

Megjelent a Superbutt első magyar nyelvű EP-je Szájon át címmel. A single július 23-án került a boltok polcaira. Ha esetleg véletlenül valaki azt gondolná, hogy a zenekar ezentúl magyar nyelvű lemezeket készít majd, téved, hiszen a csapat amolyan kirándulásként fogja fel a dolgot, és ezeket a nótákat valószínűleg még a koncerteken sem lehet majd hallani tőlük, kivéve a József Attila feldogozást, A hetediket, amit anno már a Hobo Blues Band is megzenésített. A négy számos EP-n jópár vendég megfordult, többek között Gyémánt Krisztián a Sin Of Kain-ből és Felföldi Péter, a Chief Rebel Angel-ből is énekel egy-egy számban. Egyébként ez az első hanganyag, amit a banda már Szűcs Péter, dobossal készített.

 „A maxi címadó dalára, a Szájon átra készül egy félig animációs klip, ami várhatóan augusztus közepétől lesz látható a tévékben és a neten. A soron következő, jövőre esedékes nagylemez viszont a megszokott angol nyelvű lesz. Ennek egy részét már meg is írtuk, a többi dal pedig folyamatosan készül a próbákon. Azt nem tartom kizártnak, hogy máskor is megszólalunk még magyarul, de a fő irány továbbra is az marad, ami mindig is volt.“-nyilatkozta Vörös András, a zenekar énekese.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar énekes sztár együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44147163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása