HTML

Friss topikok

BALATONI MEGAHÉTVÉGE A NÁKSI vs. BRUNNER-PÁROSSAL!

2007.08.03. 15:27 bellini

A 2007-es nyár talán legmozgalmasabb hétvégéje előtt áll Náksi és Brunner. Hazánk első számú DJ-párosa két balatoni szórakozóhelyen pörgeti a lemezeket: pénteken a balatonfűzfői Bob Caféban, majd szombaton a siófoki Palace Dance Clubban.

Mivel George Clooney is megmondta, hogy "No Martini, No party", ezért a Bob Café a mai Martini Retro Party alkalmából beizzított (pontosabban behűtött) egy pár üveggel a kedvelt partiitalból, hogy ezzel is hozzájáruljanak a tuti hangulathoz! Ehhez jön a Náksi vs. Brunner-duó, akik ma, azaz augusztus 3-án este is 2007 legnagyobb klubslágereivel érkeznek erre a partira - ahogyan ez tőlük már megszokott és elvárható.

A különleges balatoni hétvégi őrület másnap, azaz augusztus 4-én a siófoki Palace Dance Clubban folytatódik, ahol a fergeteges German Weekend keretén belül szombat este a Cascada producere, DJ Manian lesz a buli sztárvendége. A népszerű német DJ-producer nemrég Náksi Attila és Brunner Zsolti társaságában egy hetet töltött el Szingapúrban és Indonéziában közös ázsiai turnéjukon, holnap este pedig a Palace-ban fogja feledhetetlenné tenni ezt a hétvégét az oda látogató népes közönség emlékezetében...

Balatonra fel, party hard! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény buli party sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr36131535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása