HTML

Friss topikok

Már most rekordot ért el az idei Hungaroring

2007.08.02. 16:19 bellini

Már most rekord született Mogyoródon, pedig csak hétvégén rajtolnak a Forma 1-es autók. Az elővételben eladott belépőkből származó bevétel 25 százalékkal több mint tavaly. A rendőrség nagy erőkkel vonul a Hungaroringre. Idén először várhatóan a lengyel rajongók is ellepik a lelátókat.
 

Lázas munka folyik Mogyoródon, már most négy nappal a rajt előtt. Most még csak a készülődés jele látszik, de csütörtökön a rendőrök is kitelepülnek, azt ígérik minden kereszteződésben találkozhat velük az ide látogató. 1500 rendőrt vezényelnek ki Mogyoródra, köztük - ahogy az elmúlt években is - külföldről is érkeznek, ezúttal Lengyelországból is. Robert Kubica miatt ugyanis várhatóan több tízezer lengyel érkezik Magyarországra.

„Minden szolgálati ág képviselteti magát, így lesznek közrendvédelmi és közlekedés rendészeti kollégák, bűnügyesek lesznek kinn a helyszínen, akik civil ruhában teljesítenek szolgálatot, lesznek lovas rendőrök, kutyás rendőrök, légi megfigyelést végzünk helikopterrel, illetve motoros rendőrökkel ellenőrizzük a környező utakat" - mondta Bozsó Zoltán, a Pest Megyei RFK közbiztonsági igazgatója.

A hétvége egyik fénypontja minden bizonnyal a szombat este játszó Omega lesz, akik azt ígérték, ha esik, ha fúj, megtartják a koncertet. Az időjósok egyébként esős hétvégére számítanak.

dunatv.hu

Szólj hozzá!

Címkék: sport magyar hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29130887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása