HTML

Friss topikok

Óriási sikert aratott a Rippel Brothers Show,a BALANCE, AZAZ EGYENSÚLY!

2007.08.01. 11:04 bellini

Fergeteges műsorral lepték meg a magyar közönséget a Rippel-fivérek, akik egyedi hangulatú, gigantikus és ámulatba ejtő saját produkciójukkal a Coke Clubon a vártnál is nagyobb számú tömeget vonzották a siófoki strand területére a közelmúltban.

A Rippel-testvérek szakmai munkássága, eredményei és életvitele önmagáért beszél. A kettőjük között kialakult harmónia, tisztelet és kompromisszumkészség nélkül szinte lehetetlen azt a nívót létrehozni, amit ők már hosszú évek óta a magukénak mondhatnak. A testvérek ezáltal mint az összetartást jelképező figurák jelennek meg az előadásban.

S hogy a néző azonosulni tudjon valamely szereplővel, ezért kiemeltek még egy férfi és egy női táncospárt is, akik a saját és egymás bonyolult érzelmi világán, válságain, küzdelmén keresztül jutnak el a harmónia mezejére. Ők is többször kerülnek a figyelem központjába, hol az egekig emelkedő boldogságuk, hol pedig legfájdalmasabb, legdühösebb pillanataik miatt. A Gonosz és a Tündér, Yin és Yang, Fekete és Fehér. Az egész előadás hangulatát - mintegy narrátor - kísérik végig, szinte megbabonázzák a közönség soraiban ülőket.

Fontos még ebben a darabban az a professzionális, magasan képzett, stílusgazdag tánckar, amelynek tagjai a látványvilág legalapvetőbb keretét adják. A tánckar munkája készíti elő az egyes színpadi képeket, majd a táncjelenet csúcspontjaként következnek be a főszereplők produkciói, melyek mindig az éppen aktuális érzelmi szálat folytatják.

Az előadás zenei szerkezetét leginkább a dinamika, a váratlan váltások az instrumentális és modern, kortárs - nem éppen klasszikus - zene jellemzi. Rippel Ferenc rendezésében ötvöződik a tánc és a cirkusz világa. A mozgáskavalkád adta lehetőségeken kívül, látványelemeket, kézi szereket, technikai eszközöket, és egyedi tervezésű jelmezeket használnak a show műsorban, hogy minél káprázatosabb, egyedibb, eddig nem sosem látott szórakoztató előadás születhessen meg.

"A darab célja, hogy a pozitív gondolkodást, a testi erőnkbe, fizikai képességeinkbe vetett hitet erősítse, valamint hogy megmutassuk az embereknek, hogy mit értünk mi - a Rippel Team - a mozgás, a tánc művészete alatt" - mondja a testvérpáros.

Az előadásról összefoglalót láthattak a TV2 Aktív című műsorában hétfő este, illetve az MTV1 Kultúrház című adásában, ahol a kulisszák mögé is bepillanthattak a kedves nézők. A nagy sikerre való tekintettel a Rippel Brothers tervezi, hogy hamarosan színpadra állítja egész estés műsorát, amelyet egy magyarországi és később egy európai turné is követ.

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar hír sztárok celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44129808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása