HTML

Friss topikok

Jönnek a Hupikék Törpikék is

2007.07.31. 11:22 bellini

A Simpson család kalandjai után, mely minden várakozást felülmúlt, a tengeren túl pedig kasszasikereket aratott, a Hupikék Törpikék is bevetik magukat.

Filmes változat készül a Hupikék Törpikék rajzfilmsorozatból, de már a G.I.Joe rajzfilm filmbeli változatát is elkészítik.

A Paramount már bejelentette, a kék törpék 2008 novemberében debütálnak a mozikban. A nagysikerű sorozat 1980-ben indult és hamarosan az egész világot meghódította. 256 epizód után a törpék most a nagyképernyőt is meghódítják, remélhetőleg legalább akkora sikerrel, mint a Simpson család.

A kék manócskák kalandos életét bemutató sorozat elődje 1965-ben egy fekete-fehér, 90 perces mozifilm volt, ami azonban nem örvendett sikernek. A világsikert a híres páros  Hanna–Barbera Produkciónak köszönheti.

 Egy másik rajzfilmsorozat is meghódítja majd a mozit. A Garfield film rendezője és a Fox Stúdió vászonra viszi a Chipmunks rajzfilm sztárjait. Alvin, Simon és Theodore mellett egy komikust is bevetnek a siker érdekébe.

Forrás: Kakukk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51128894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása