HTML

Friss topikok

Tóth Gabi a szívét is adná !

2007.07.13. 10:15 bellini

A 19 éves énekesnő, Tóth Gabi leforgatta harmadik videoklipjét Lóth Balázs rendezésében "Szívemet adnám" címmel. A filmre forgatott klipben Gabi olyan dolgokat csinálhatott, amiket eddig még soha: repülőgépen énekelt a magasban, motorcsónakot és egy luxusautót vezetett.

Gabi talán a legjobban a repüléstől tartott, hiszen ezelőtt csak egyszer ült repülőgépen, még egész kiskorában. Nagyon izgult a felszálláskor, de a levegőben már lenyűgözte a látvány, és nagyon élvezte a repülést.

A különleges hangszerelésű dalt Rakonczai Viktor, szövegét pedig Major Eszter írta. A "Szívemet adnám" című újdonságot Gabi fantasztikus hangja tesz még csodálatosabbá. A hölgy nagyon boldog, hogy újra a zenéé a főszerep vele kapcsolatban.

Örül, hogy új dalának fogadtatása minden eddiginél átütőbb és bátorítóbb. Rakonczai Viktor szerint Tóth Gabi egy őstehetség fantasztikus hanggal megáldva, amit ebben a dalban igazán megcsillogtatott.

Rádiós berkekben sokan úgy vélik a "Szívemet adnám" című dalról, hogy annyira jól sikerült, akár a 2007-es év egyik legnagyobb slágere is lehet belőle, és mindenképp megérte a hosszú várakozást. A "Szívemet adnám" című új felvétel ugyanis egy igazi popdal lendületes R&B-elemekkel tarkítva.

Gabi új klipjét hamarosan láthatjuk a magyar zenetévé műsorán, sőt az énekesnő néhány hét múlva az interneten is várja látogatóit, mégpedig rövidesen induló hivatalos weboldalán: www.tothgabi.hu.

2 komment

Címkék: média zene celeb bulvár pletyka énekes hír sztár dalszöveg énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3117219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szandra 2007.08.04. 10:46:46

Sziasztok!
Hatalmas ez a szám, nagyon tetszik!Imádlak Gabi!

Éva 2007.08.25. 13:38:39

Fúú naon bejön ez a szám:)tök csúcs!!Imádom!!
süti beállítások módosítása