HTML

Friss topikok

Ősszel forgatják a Sex and the City moziváltozatát

2007.07.06. 10:53 bellini

Még mindig együtt jár Carrie Mr. Big-el ? Charlotte adoptált gyereket Kínából ? Milyen Miranda anyaként ? Samantha még mindig örült kalandokat keres ?

Ezekre a kérdésekre valószínűleg minden Sex and the City sorozat rajongó keresi a választ. Ősszel minden kiderül majd, hiszen a sorozat moziváltozatát idén ősszel kezdik el forgatni.

A New Line Cinema és az HBO egyességre jutott és ősszel megkezdik a Sex and the City sorozat mozi változatának forgatásait.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon ismét belebújhat a népszerű sorozat sztárjainak bőrébe, a film forgatókönyvét és rendezését Michael Patrick Kingre bízták.


A sorozat filmes változatának forgatásait már ezelőtt két éve megkezdték volna, azonban akkor Kim Cattrall visszalépett, mivel Sarah Jessica Parkernek volt a legnagyobb gázsi, mert övé volt a mellékrendező szerep is.

Egyelőre azt még nem tudni, ha a sorozat többi alakítója is benne lesz a filmes változatban.

Szólj hozzá!

Címkék: média film színész hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr29112750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása