HTML

Friss topikok

Budapesten koncertezik Black Eyed Peas

2007.07.06. 17:39 bellini

2007. szeptember 16-án Budapestre érkezik a Black Eyed Peas a "Pepsi Black Blue and You című világkörüli turnéjának keretén belül. Előzenekaruk a Hoolligans lesz - mindkét csapat várja már a közös zenélést.

A zenekar utolsó albuma, a MONKEY BUSINESS 2003-ban jelent meg, 7,5 millió példányban fogyott Elephunk című sikerlemezt követi, mely 95 hétig szerepelt a Billboard Top 200 album listán. Olyan megaslágereket köszönhetünk ennek a lemeznek, mint a Where Is The Love?, Hey Mama vagy a Let's Get It Started. Ez utóbbi dal Legjobb rap előadás kategóriában Grammy-díjat nyert. Az év felvétele és a Legjobb rap dal kategóriában pedig jelölést kapott.

The Black Eyed Peas Elephunk című albuma a Universal Music International legjobban fogyó lemeze lett 2004 januárjában 351.000 ezer eladott példánnyal! Az Elephunk sikerét (2.186.000 eladott album) a Where Is The Love első kislemezdal után a második kimásolt dal, a Shut Up tovább növelte. A lemez jelenleg No 2. a Billboard Európai Hot 100 albumlistán, januárban a Shut Up az európai eladási listán és az airplay listán is ELSŐ volt!

Szólj hozzá!

Címkék: média hírek bulvár pletyka együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82113057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása